A legötletesebb halloweeni sztárjelmezek

A sztárok is emberek, így nem meglepő, hogy sokan szinte megszállottan rajonganak a halloweeni beöltözős bulikért. Íme az elmúlt évek legjobb jelmezei!

A leglátványosabb megoldások

Lauren Conrad egy házilag is könnyedén elkészíthető, rendkívül mutatós és bájos kosztümöt készített magának, mellyel a fogtündér helyébe léphetett. Ilyenkor a humor is fontos, így duplán díjazzuk Roberto Cavalli választását, aki nemes egyszerűséggel csak Karl Lagerfeldnek öltözött. Heidi Klum közismerten az egyik legnagyobb rajongója a beöltözős buliknak, így számos elképesztő ötlettel rukkolt már elő a szépség. A legelképesztőbb szettje azonban biztosan az öreg hölgy jelmez volt.

Dívák

Miranda Kerr igazi csábító démon volt a porondmesteri ruhában, ami remekül kiemelte a topmodell előnyös vonásait. AnnaLynne McCord is a pompára szavazott a megfelelő öltözet kiválasztásakor, hisz a fényűzés megszállottjaként Marie Antoinette bőrébe bújt. Iggy Azalea is egy dívás szettet választott, hisz a 101 kiskutyából ismert Szörnyella De Frász lett halloween estéjére.

Fotók: brit.co

Oldalak

  • 1
  • 2