A legcsinosabb táskák hétköznapokra

Szétnéztünk a kiegészítők között is a hazai fast fashion boltok kínálatában, most pedig megmutatjuk az általunk talált legcsinosabb és legpraktikusabb hétköznapi táskákat.

Fontos szempontok
Hétköznapi táskánk kiválasztásánál a legfontosabb, hogy minden szükséges dolog beleférjen, illetve, hogy ruháink és kabátjaink többségével jól mutasson, hétköznapi stílusunkhoz illő legyen.

A táska színe
A legtöbb nő fekete vagy fehér, illetve natúr színekben pompázó táska mellett dönt. Azonban nem rossz ötlet beszerezni egy sötétkék vagy natúr színű darabot, melyet megbolondít egy neonszínű részlet.

Szegecsek, cipzárak
A szegecses, illetve cipzárakkal díszített darabok még mindig nagyon divatosak, de a hippis, rojtokkal feldobott táskák is nagy népszerűségnek fognak örvendeni idén tavasszal is.

Válltáska
Ha nem hordasz magadnál egy egész túlélőkészletet, akkor természetesen dönthetsz a kisebb, csinosabb, vállpántos retikülök mellett is.

Bőrtől a farmerig
A táskák anyagát tekintve idén szinte minden divatos: a matt anyagoktól és hasított bőröktől elkezdve, a fényes lakkokon át, egészen a sportos és laza farmerig.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!