Fashion&Beauty

A legcsinosabb táskák hétköznapokra

Szétnéztünk a kiegészítők között is a hazai fast fashion boltok kínálatában, most pedig megmutatjuk az általunk talált legcsinosabb és legpraktikusabb hétköznapi táskákat.

Fontos szempontok
Hétköznapi táskánk kiválasztásánál a legfontosabb, hogy minden szükséges dolog beleférjen, illetve, hogy ruháink és kabátjaink többségével jól mutasson, hétköznapi stílusunkhoz illő legyen.

A táska színe
A legtöbb nő fekete vagy fehér, illetve natúr színekben pompázó táska mellett dönt. Azonban nem rossz ötlet beszerezni egy sötétkék vagy natúr színű darabot, melyet megbolondít egy neonszínű részlet.

Szegecsek, cipzárak
A szegecses, illetve cipzárakkal díszített darabok még mindig nagyon divatosak, de a hippis, rojtokkal feldobott táskák is nagy népszerűségnek fognak örvendeni idén tavasszal is.

Válltáska
Ha nem hordasz magadnál egy egész túlélőkészletet, akkor természetesen dönthetsz a kisebb, csinosabb, vállpántos retikülök mellett is.

Bőrtől a farmerig
A táskák anyagát tekintve idén szinte minden divatos: a matt anyagoktól és hasított bőröktől elkezdve, a fényes lakkokon át, egészen a sportos és laza farmerig.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.