9 elképesztő ruha Zoe Saldanától

Az Avatar, a Star Trek és a Karib-tenger kalózai című filmekből is ismert Zoe Saldana különleges és egyedi stílusát nem fél a vörös szőnyegen is bemutatni. Következzen 9 elképesztő ruha a bájos színésznőtől!

Estélyik

2013 júniusában ebben a különleges ezüstös szürke, barokk hímzésekkel díszített ruhában lejtett végig Zoe a vörös szőnyegen, míg 2010 márciusában egy extrém, színátmenetes Givenchy Couture darabban pózolt a színésznő. 2011 májusában egy Armani Privé estélyit bolondított meg egy Nicholas Kirkwood peep-toe cipővel az Avatar sztárja.

Merész

Köztudott, hogy az amerikai születésű szépség imádja az egyedi és merész összeállításokat és nem riad vissza az izgalmas kombinációktól sem, mint ahogyan azt 2011-ben az Independent Spirit Awards-on is bizonyította fehér csipkével borított, leopárdmintás Dolce & Gabbana ruhájával. 2013 áprilisában a Star Trek berlini bemutatóján egy egzotikus hatású Balmain ruhában tündökölt, de 2009-ben a CFDA Fashion Awards díjátadóján sem volt visszafogott Calvin Klein Resort ruhakölteményében.

Klasszikus

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Persze a merész darabok mellett néha a klasszikus eleganciára szavaz a 35 éves Zoe, aki 2007-ben egy izgalmas, tollakkal díszített, fekete estélyiben jelent meg az egyik díjátadón. 2013 májusában a Star Trek Into Darkness egyik premierjén egy fehér Elie Saab kosztümöt választott, melyet szexissé tett kihívó dekoltázsával. 2006-ban egy merész kivágással és egy hangsúlyos övvel megbolondított ruhát választott az akkor még szinte ismeretlen színésznő.

Ha érdekel a sztárok öltözködése, akkor nézd meg Jennifer Lawrence, Selena Gomez, Beyoncé, Jennifer Lopez, Halle Berry és Lana Del Rey legszebb darabjait is!

Fotók: elle.com, justjared.com

Oldalak