Fashion&Beauty

8 divathír májusra

A divat rajongói örülhetnek, hisz a tavasz utolsó hónapja számos szuper hírt és újdonságot hozott. Lássuk, mik a legmenőbb trendek!

A csábítás forradalma az Intimissimitől

A kifinomult olasz fehérnemű márka, mely egyet jelent a nőies elegancia fogalmával, új tévéreklámban mutatja be legújabb Manuela melltartóját, és folytatja hosszú szerelmi történetét a nőkkel, szerte a világon. Blanca Suárez, nemzetközi színésznő, Pedro Almodóvar múzsája ismét az Intimissimi nagykövete lett. Mediterrán szépségével és érzéki vonzerejével tökéletes megtestesítője a márka attitűdjének. Az Intimissimi és Blanca az elegancia és az érzékiség tökéletes kombinációját alkotják. Blanca tükrözi a "igazi nő" koncepcióját, amely meghatározza a márkát és sikerének kulcsát jelenti. A tévékampány főszereplője az új, merevítő nélküli melltartó, extra könnyű, mikroszálas anyagú, enyhén párnázott, puha tapintású, pamut belső felületű kosárral. A melltartó a következő méretekben kapható: 75 B-C, 80B-C és 85B. A televíziós reklám, amelyet Raphael Mazzucco rendezett, május 4-e és 17-e között látható a magyarországi tévécsatornákon.

Buborékfóliás koktélruhák kedvenc magyar tervezőnktől

Finom krémszínek és vidám, nyári sárgák, plusz egy kis bubifólia, természetesen Szilas Ritától! 6 in 1 ruhák a kreatív nőiesség kedvelőinek, Szilas Ritától: a La Masniban új ruhakollekció vár, amelynek darabjai egyszerre elegánsak, csinosak, szexisek, fiatalosak, játékosak és extravagánsak. Mindez bézs-, pezsgő-, törtfehér- és mályvaszínekben, vagy épp friss sárgában a finom, bájos megjelenésért, megbolondítva itt-ott buborékfóliás elemekkel. A különleges betétek a szemünket is úgy irányítják, ahogy szeretnénk – bubifóliát a dekoltázsra, derekunkra, csípőnkre vagy épp combunkra! A bubirucinkban pedig irány a kerti parti, lagzi, vagy vacsora! A La Masniban kapható bubiruhákkal ugyanis eleget teszünk az elegancia elvárásainak, mégsem kell lemondanunk játékosságunkról. Ilyen az, amikor a jó ötlet igényes kivitelezéssel párosul!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A datolya nem túl népszerű gyümölcs a magyarok körében, pedig érdemes lenne minél többeknek beépíteniük az étrendjükbe, ugyanis csodákat művel a szervezettel.
Sztárok
Hagyományosan a királyi családok tagjai az idő múlásával újabb és újabb rangokat kapnak, Sarolta esetében azonban lehet, hogy megszakad ez a tradíció.
Fashion&Beauty
Ha fontosnak tartod hajad ápolását, valószínűleg te is rengetegféle olajat kipróbáltál már. Nem mindegy viszont, hogy milyen olajokat is használsz tincseidre.