7 tipp a stílusos megjelenésért

Kevés pénzből is egyénivé és ragyogóvá varázsolhatod a megjelenésedet, ha megfogadod az alábbi pár tanácsunkat, melyek bebizonyítják, hogy a stílus nem pénz kérdése.

Gondolj a New York-i nőkre, akiknek nemcsak az ízlésük remek, magával ragadó a stílusuk, de mindezt kis költségvetésből érik el, sőt a rohanó mindennapokban is megállják a helyüket. A ruhásszekrény előtt állva kell nekikezdened az átalakulásnak, hisz egy jól összeállított ruhatár csodákra lehet képes, ha a megfelelő darabokat megtanulod kombinálni.

Tegyél rendet a szekrényedben
Először is itt az ideje, hogy rendet tegyél a szekrényben! A régi, valószínűleg soha nem hordott darabokat gyűjtsd össze és ajándékozd el, add egy jótékonysági szervezetnek vagy szabadulj meg tőlük egy bolhapiacon, ruhavásáron. Persze a régi holmik is lehetnek értékesen és hasznosak, így például a klasszikusabb darabokat érdemes megtartani, sőt a kiegészítők is visszatérhetnek még.

Rendszerezz
A hasonló kategóriába tartozó kiegészítőket (például kendők, karkötők, gyűrűk) tartsd átlátható, több rekesszel rendelkező dobozokban, hogy első pillantásra tudd, mit hol találsz. Nem kell vagyonokat költened ékszerrendezőkre, pár bonbonos doboz és egy kevés csomagolópapír segítségével remek rendszerezőket készíthetsz, sőt a vázába helyezett mutatós faágak is ideális tárolói lehetnek a nyakláncoknak, ha felaggatod őket.

Használj vállfát
A blúzokat és a nadrágokat akaszd vállfára, majd rendezd őket szín szerint sorba, így reggelente sokkal gyorsabban megtalálod azt, amit keresel, s a színek harmóniájának hála sokkal összeszedettebbnek tűnhetsz. Ha nem tudod, hogy mit mivel párosíts, akkor inspirálodj a különböző netes oldalakon, például divattal foglalkozó blogokon, lookbook portálokon.

Oldalak

  • 1
  • 2