Fashion&Beauty

5 nőies lófarok, amit könnyű elkészíteni és feldobják a megjelenésed

Noha a lófarok copf az egyik legegyszerűbb és leghétköznapibb frizurának tűnik, nem muszáj beleragadnod az egyhangúságba, ugyanis számos módja van annak, hogy feldobd vele a megjelenésed a következő randevúra, munkahelyi eseményre vagy bulira.

Stílusos copfok percek alatt

Összeállításunkban olyan lófarok frizurákat gyűjtöttünk össze, amelyek a klasszikus megjelenést új magasságokba emelik, és amelyeket influencerek és hírességek egyaránt szívesen viselnek. Akár hétköznapi, akár egy különleges alkalomhoz illő frizurát keresel, a galériára kattintva rengeteg könnyen elkészíthető és szexi copfot fogsz találni, amelyeket érdemes lesz beépíteni a napi rutinodba.

A legegyszerűbb módja annak, hogy feldobd a hétköznapi copfodat, ha egy kis hajtinccsel elrejted a hajgumit. Ennek eléréséhez egyszerűen válassz le egy tincset a copfod aljából, tekerd körbe a hajgumi körül, majd rögzítsd egy hullámcsattal az alsó oldalán, hogy ne legyen látható.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images, forrás: Byrdie

A copfok sosem mennek ki a divatból, és sokszor igen praktikusak is, hiszen ha nincs kedvünk hajat mosni, bátran bevethetjük ezt a stílust.

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...