5 bugyi típus, ami nem hiányozhat a szekrényedből – Elmondjuk, miért

Az első dolog, amit reggelente magunkra kapunk, az a bugyi, ez az öltözékünk alapja, mégis hajlamosak vagyunk akármit magunkra kapni, amit találunk. Valld be, te is hamarabb veszel egy szép melltartót, mint egy szép bugyit. Most eláruljuk, melyik az az 5 típus, amit neked is be kell szerezned.

G-String

Sokan azt gondolják (és sajnos sok fehérnemű üzletben csak ráerősítenek erre a tévhitre), hogy a tanga és a G-String egy és ugyanaz. A G-String a fehérneműk legvékonykábbika, ami tényleg csak két pántból és egy háromszög alakú kis anyagból áll. Ideális szűk ruhák és szoknyák alá, ha nem tetszik az a gondolat, hogy meztelen legyél a ruha alatt.

Tanga

A G-Stringnél kicsit vastagabb pánttal rendelkező bugyi, ami egyúttal kicsit kényelmesebb is az előzőnél. Kicsit. Sok nő annyira fél attól, hogy látszódjon a fehérneműje vonala, hogy alaphelyzetben tangát visel, pedig sokat olvashattunk már a folyamatos viselésének veszélyeiről. Érdekes tény, hogy a tangát először 1939-ben viselték sztriptíz táncosnők, miután a város polgármestere úgy érezte, túl kihívóak nélküle a lányok.

Brief

A legelterjedtebb fazon, amit nem szexepilje miatt szeretünk általában, pedig ebből is léteznek egészen vonzó darabok. Tökéletes választás a hétköznapokra, ami kényelmes is, a nehéz napokon is jó szolgálatot tesz, ráadásul ha a csipkés, cuki verzióját választjuk, akkor még a párunk sem fintorog miatta.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!