3 vonzó és gyors strandsmink

Íme, három remek smink, mely a forróságban pontosan azért jó választás, mert gyorsan elkészíthető, és szinte fel sem tűnik a kívülállónak, hogy van rajtad.

Mindenestre van pár tanács, amit jobb, ha betartasz:
• Alapozó helyett használj napvédőkrémet az arcodon is
• A sminked legyen vízálló

1. Bronzos csillogás:
A bronzosító a strandolók kedvenc sminkterméke. Nem csak az arccsontodra, de a dekoltázsodra is tehetsz belőle egy keveset. Ettől egészséges barnának tűnik majd a bőröd. A szemedet is hangsúlyozd ki egy vízálló szempillaspirállal. Ha nagyon bátrak vagyunk, használhatunk színes spirált is.

 

2. Csókos ajkak:
Egy kis vidámságot csempészhetsz a sminkedbe, ha egy élénk szájfényt használsz. Ha nem szereted a pirosat, akkor használj bátran egy pink árnyaltot. Mielőtt azonban felkennéd, használj ajakbalzsamot. Ettől nem csak tartósabb lesz a szádon lévő festék, de ápolod és óvod a nagy meleg ellen.

 

3. Szikrázó szemek:
Mindenképp olyan barnás, aranycsillogású árnyalatot válasszunk a szemünkre, ami hasonlít bőrünkhöz, esetleg csak kis mértékben tér el tőle. A szemzugba legyen a legvilágosabb a festék, és a szemhéjnál legyen a legsötétebb. Akár egy sötétbarna szemceruzát is használhatunk ennek érdekében.

 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!