Fashion&Beauty

Ez most vicc? Sosem találnád ki, hogy ki a tavalyi év stílusikonja a Vogue szerint

Meghökkentő döntés született a világ egyik legnagyobb divatlapjában: a Vogue szerint ez a híresség a 2021-es év stílusikonja. Nem is tudjuk, hogy sírjunk vagy nevessünk.

Furcsa év, furcsa trendek

A neves divatmagazin olyan stílusikont választott 2021-re, amilyen maga az év is volt, a szó szoros értelmében. A Vogue évösszegző cikkében a Google keresési trendekkel támasztotta alá, hogy tavaly bizony a legmeghatározóbb irányzat, ami uralta a mindennapok divatját, leginkább azzal a szóval írható le, hogy slampos. Végtére is, egy hónapok óta húzódó pandémia idején kinek volt kedve tavaly úgy felöltözni a hétköznapokon, akár egy kifutómodellnek?

És hogy ki testesíti meg leginkább ezt a stílusirányzatot? Olyasvalakiről van szó, aki már a világméretű koronavírus-járvány előtt is előszeretettel hódolt ennek a divatirányzatnak is nehezen nevezhető öltözködési stílusnak, ahol a kényelemnek sokkal nagyobb szerep jut, mint az esztétikumnak. A trend alapdarabjai általában bőszabásúak; a lógós pólók, kosaras nadrágok és be nem kötött cipőfűzőjű, elnyűtt sportcipők jellemzik, kiegészítőnek pedig tökéletesen megfelel akár egy üveg savanyúuborka is.

Sikerült kitalálnod, hogy kiről lehet szó? A következő oldalon kiderül, jól tippeltél-e.

Lapozz!

Fotó: Laura Chouette / Unsplash

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Több komoly betegség kialakulásához is vezethet a használt sütőolaj újrafelhasználása, legalábbis ez derült ki egy friss tanulmányból.
Sztárok
Február elején derült ki, hogy rákkal kezelik a 75 éves brit uralkodót. Egyes bennfentes szerint Károly király betegsége sokkal súlyosabb, mint azt a közvélemény eddig gondolta.
Sztárok
Bobbi a legendás énekesnőhöz kísértetiesen hasonló módon vesztette életét, mindössze 22 esztendősen, amikor még előtte állt az élet...