Fashion&Beauty

"Mint a Szellemirtókban" - Utálják a nők az ősz legdivatosabb ruháját

Bármennyire azt sugallják a divatházak, hogy ez lesz az idei őszi trend, szinte senki nem akarja viselni ezeket a darabokat.

Trendek jönnek, trendek mennek

Októberrel hivatalosan is elkezdődött a nagybetűs ősz, így előkerültek a hidegebb időben előszeretettel viselt ruhadarabok, a garbók, farmerek és bokacsizmák. A Vogue azonban most egy régi klasszikust szeretne visszahozni a köztudatba, amelynek viselését - szertintük - az utóbbi időben méltatlanul elhanyagoltak a nők. A cikk nagy port kavart, mert sokan a ruhatár leggyűlöltebb darabjaként tekintenek a nagy visszatérőre.

Lapozz, tudd meg, mit kéne viselni idén ősszel!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A szókimondó stílusáról ismert magyar híresség most az elmúlt évtizedek egyik legnépszerűbb magyar tévésorozatát pécézte ki magának.
Utazás
Ha imádod a hamisítatlan mediterrán hangulatot, az autentikus természeti környezetet, a történelmet és a tengerpartot, akkor számodra gyerekjáték lesz a megfejtés!
Lifestyle
Sokan nem is tudják, de egy ártalmatlannak tűnő szokással gyakorlatilag megágyaznak a penésznek a fürdőszobában - ha te is gyakran elköveted ezt a hibát, akkor itt az ideje, hogy változtass a bevett...