Fashion&Beauty

2012-es farmer körkép

A farmernadrág az 1960-as évek óta töretlen hírnevet tudhat magáénak, azonban minden egyes szezonban képes a megújulásra. A legtöbb fajta megtalálható csípő és derékig érő változatban is, ezzel kedvezve minden alkatú farmerimádónak.

Fiús:
Már tavaly is láthattuk a kifutókon ezt a laza, kicsit sem nőis darabot a kifutókon. A nadrág fazon előnye, hogy mindegy milyen alkatunk van, biztosan jól fog állni - a homokórák előnyben. Még divatosabban hordhatjuk, ha az alját kissé feltűrjük, épp csak hogy kilógjon a bokánk.

Stradivarius 9.995,- Ft                                         Bershka 9.995,- Ft

Répa fazon:
Az alul szűkített fazon évekkel ezelőtt letaszította a trónról a trapéz nadrágot. Akkor sokan viszolyogtak tőle, mára pedig biztosan mindenkinek van a ruhatárában legalább egy belőle. Hátránya, hogy szinte csak a vékony, maximum M-es méretű hölgyeken áll kifogástalanul.

 Mango                                     Balmain                                     C.R.A.F.T.

Egyenes szárú:
Az aranyközépút a szűkített és a trapéz között. Kicsit hasonlít a boyfriend nadrághoz, de ez sokkal elegánsabb, így akár egy csinos inggel a munkahelyünkön is hordhatjuk.

7 FOR ALL MANKIND                              Balmain                               Indigo Coated Jean

Trapéznadrág:
Egyre több kifutón találkozunk ismét szembe a régi-új divattal, a trapéznadrággal. Nem javasoljuk az alacsony, kicsit ducibb alkatúaknak.

Zara 13.995,- Ft                                       Mango 9.995,- Ft

Színes és mintás farmer nadrágok:
A minták és színek egyre merészebbek lesznek. A batikolt hatású farmer mellett találhatunk már pöttyös, csíkos nadrágokat is.

Zara 9.595.- Ft                   Stradivarius 9.995,- Ft               Stradivarius 9.995,- Ft

 

Zara 9.595,- Ft                     Bershka 8.995,- Ft                Mango 9.995,- Ft

Koptatott, szakított
Akár egy új darabot szerzünk be, akár egy véletlenül elszakított farmert hordunk, biztosan nem lövünk mellé vele. Minél lyukasabb, szakadtabb, annál trendibb. Ez a trend ebben az évben is uralja a farmer frontot.

H&M 9.990,- Ft                                           Zara 13.995,- Ft

Rövid:
A legnagyobb forróságban sem kell lemondanunk a farmerról, hiszen bőségesen találunk a piacon szoknyákat és nadrágokat, minden hosszban.

 7 FOR ALL MANKIND                 High Waist                          Mid Wash 

  Faded Jeans                     Freespirit Printed                         Floral Denim H&M

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Ha ez nem lett volna elég, Megyeri Csillát és Puskás-Dallos Petit majdnem letojta egy galamb a körbejáráson. Még el sem indult a műsor, de már folyik az élet a luxusbörtönben.
Sztárok
Egy királyi szakértő szerint Katalin nővérére, Pippa Middletonra különleges feladat várhat, amikor a trónörökös feleségéből királyné lesz.
Fashion&Beauty
Meryl Streep nemcsak tehetséges színésznő, de igazi stílusikon is egyben, aki a hetedik X felett is képes lenyűgözni mindenkit.