7 híresség, aki egyáltalán nem eszik húst

Nem ok nélkül hozták meg ezt a fontos döntést.

Vegán és vegetáriánus sztárok

Napjainkra igencsak megnőtt azoknak a száma, akik az állatok iránti könyörületből, esetleg egészségügyi okok miatt vegánok, vegetáriánusok lettek. Természetesen a sztárok sem kivételek: mutatjuk, kik azok a hírességek, akik örökre kizárták az étrendjükből a húst.

1. Kate Winslet

A 42 éves Kate Winslet felnőttként lett vegetáriánus, és évek óta aktív támogatója a PETA-nak, a híres amerikai állatvédő szervezetnek. Több olyan kisfilmet narrált már, amiben az emberek tiltakozásukat fejezték ki az ellen, hogy az éttermekben liba-és kacsamájakat szolgálnak fel.

2. Natalie Portman

"Borzalmas. Szomorú. Az egészségünkről, a környezetünkről, az értékeinkről van szó" - válaszolta a 36 éves Natalie Portman arra a kérdésre, hogy miért kampányol a húsfogyasztás ellen. Érdekesség, hogy a vegán színésznő narrálta a nagy port kavart 2007-es dokumentumfilmet, az Eating Animalst, ami bemutatja, hogyan alakult át a hagyományos, jó minőségű termékek előállításán alapuló gazdálkodás olcsó hús-és-tejtermékgyártó, könyörtelen gépezetté.

3. Drew Barrymore

A 42 éves színésznő évek óta vegetáriánus és harcol az állatok jogaiért. Kozmetikai márkája, a Flower Beauty csak olyan termékeket forgalmaz, amiket nem állatokon teszteltek, de Barrymore nagyon figyel arra is, hogy semmilyen filmforgatás kedvéért ne egyen húst.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotók: Instagram

Oldalak

Szólj hozzá Te is!