Őszibarack - A belső és a külső harmónia megőrzésének csodafegyvere

Zamatos íze, édes illata, sokoldalú felhasználási lehetősége és számtalan jótékony hatása mellett nem véletlen, hogy egész évben az egyik legkedveltebb gyümölcs. Kiváló választás, akár önmagában, akár salátába darabolva vagy pikáns kiegészítőjeként a főfogásnak. Ugyan már beköszöntött a hűvösebb idő, de befőttként, kompótként eltéve bármikor élvezhetjük jótékony hatásait.
Őszibarack a szépség és az egészség megőrzéséért
Azt már kevesen tudják, hogy ez a gyümölcs nemcsak finom, de hihetetlenül értékes anyagokat rejt magában: rendkívül magas antioxidáns tartalmának köszönhetően, nem csupán a betegségek elleni védekezésben segít, de hidratálja a bőrt és megóvja a káros környezeti hatásokkal szemben.
A hölgyek örömére a finom íz mellett kitűnő arcpakolás, gazdag alfa-hidroxi gyümölcssav tartalmának köszönhetően igazi csodafegyver a bőr fiatalságának és rugalmasságának megőrzésében. Kitisztítja a pórusokat és segít az elhalt hámsejtek eltávolításában.
A fogyókúra kitűnő kiegészítője
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Nem utolsósorban pedig rendkívül értékes vitamin- és tápanyagforrás. Sárga antioxidáns xantofill színanyagainak köszönhetően rákellenes hatást fejt ki, magas kalcium és magnézium tartalmának köszönhetően pedig kiváló hatással van a csontjaink erősségének megőrzésében és a csontok regenerálódásának elősegítésében.
További előnye, hogy jelentős magnézium-, és káliumforrás a szervezet számára. A nyári forróságban, illetve a stresszes időszakban különösen ajánlott napi 2-3 barack elfogyasztása, különösen a szívbetegek számára. Magas magnézium tartalmának köszönhetően pedig javítja a közérzetet és segít enyhíteni a feszültséget. Rendszeres fogyasztása segít, hogy megőrizzük szívünk egészségét és kiegyensúlyozottabbak legyünk.


























