Egészség

Ezzel a módszerrel másodpercek alatt megszabadulhatsz a kullancstól

Akár néhány másodperc alatt megszabadulhatsz az ártalmas vérszívótól.

Erre lehet, hogy nem is gondoltál

Bár már vége van a nyárnak, a kullancs szezonnak korántsem, hiszen a természetben még mindig hemzsegnek ezek a számos betegséget terjesztő vérszívók. Védekezhetünk ellenük vitaminokkal, krémekkel és sprayvel, ám lehet, hogy a testünkön egy-egy területet éppen nem használtuk, vagy akár a kertben sétálva szedtük össze őket. Ha találtunk magunkon kullancsot, akkor az első lépés, hogy óvatosan eltávolítsuk anélkül, hogy magunkba szakítanánk a fejét. A legnépszerűbb módszer ugyebár a csipesz, ám rizikós is egyben. Most mutatunk egy pofon egyszerű praktikát, ami akár másodpercek alatt hatékonyan orvosolja a problémánkat. Lapozz, folytatjuk!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Egészség
Lifestyle
Medici Katalint a 16. század egyik legmeghatározóbb és legbefolyásosabb női alakjának tartják, aki rajongott a parfümökért.
Lifestyle
Szajki-Vörös Adél az Anya jól van (?) konferencia egyik szervezője, akinek szívügye, hogy figyelmet fordítson a jelenkori nőtársadalom egyik legjelentősebb problémájára, az anyai kiégésre. Az...
Lifestyle
Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.