Gyógyíthatod a tested, és támogathatod a hazai gazdaságot - Miért válassz magyar gyógyszert?

Te is az internetet bújod, ha fáj valamid és azonnal szabadulni akarsz a tünetektől? Laikusként sajnos nem könnyű eligazodni, ha valamilyen egészségügyi panaszra keressük a megoldást. (x)

Hatékony és megbízható terápia számtalan betegségre

Nem árt tisztában lenned azzal, milyen kivételezett helyzetben vagyunk Magyarországon, hiszen többnyire van lehetőségünk, hogy magyar gyógyszerrel gyógyuljunk, ugyanakkor érdemes minden esetben szakember segítségét kérned a gyógyszerek kiválasztásakor. Bármilyen egészségügyi tünetet is tapasztaljunk magunkon, rögtön enyhíteni akarunk rajta. Háromból ketten azonnal az internetet kezdik böngészni a megoldás érdekében. Az emberi szervezet működése azonban a legtöbbször sokkal bonyolultabb annál, mint hogy laikusként magunk döntsük el, mire lehet szüksége. Ma már több ezer termék, és gyógyszer közül választhatunk, mégis kevesen tudják, hogy a magyar gyógyszeripar szinte minden betegségre kínál hatékony és megbízható terápiát.

itthoni kapszulák gyógyulás

Több mint 100 éve számíthatunk a magyar gyógyszerekre

A hazai gyógyszergyártók által forgalmazott gyógyszerek mögött magyar munka, sikeres kutatás, világszínvonalú gyártás és minőségbiztosítás áll. Mindez ráadásul több mint 100 éve. Elsősorban – de nem kizárólag – olyan egészségügyi panaszokra választhatunk magyar gyógyszert, amelyek a hazai társadalmat leginkább sújtják: szív- és érrendszeri megbetegedésekre, daganatos betegségek kezelésére, anyagcserezavarokkal kapcsolatos kórképek kezelésére és idegrendszeri megbetegedésekre is tudnak hatékony terápiát javasolni. Ráadásul Magyar Gyógyszer vásárlásával nemcsak a saját egészségedért, hanem a magyar gazdaságért is sokat tehetsz, hiszen ezzel több száz hazai vállalkozás biztos megélhetését is segítheted.

magyar tudósok gyógyszerészek

Védjegyezve

A tájékozódásban sokat segíthet a Magyar Gyógyszer Védjegy, amelyet a Magyarországi Gyógyszergyártók Országos Szövetsége hozott létre és szigorú feltételrendszernek megfelelő cégek helyezhetik el termékeiken. Kizárólag arra a gyógyszerre kerülhet fel a Magyar Gyógyszer Védjegy (lajstromszám: 215 069), amely magyar forgalomba hozatali engedéllyel rendelkezik és legalább egy további, Magyarországhoz szorosan kapcsolódó, kutatás-fejlesztési vagy gyártási tevékenységgel összefüggő, külön szabályzatban lefektetett feltételnek megfelel.

Mindig fordulj orvosodhoz

Internetes böngészés helyett kérd ki szakorvos, háziorvos vagy gyógyszerész véleményét, aki a tüneteid alapján meg tudja mondani, milyen gyógyszerre és milyen adagolásra van szükséged. Annak érdekében pedig, hogy a terápia sikeres legyen, tartsd be az előírt adagolást és a szakemberek tanácsait. Ne feledd: fontos, hogy minden gyógykészítményt pontosan úgy alkalmazz, ahogy az orvos és a betegtájékoztató előírja, vagy azt a gyógyszerész javasolja.

Lead fotó: Pexels /Pavel Danilyuk/

Oldalak

Szólj hozzá Te is!