Eszközök, amikkel megváltozik minden, amit a fogmosásról eddig tudtunk - a fa alá sem utolsók!

A fogmosás a legalapvetőbb része a napi rutinuknak, így talán még nem is gondoltunk bele, hogy élményszerű is lehetne ez a pár perces feladat. Vannak eszközök, amelyekkel ez lehetséges: modernek, hatékonyak és stílusosak. Éppen ezért a karácsonyfa alatt is jól mutathatnak, hiszen ki ne örülne egy professzionális terméknek, ami még az egészségünket is igyekszik megőrizni? (x)

Hasznos ajándékok

Nem mindenkinek könnyű ajándékot vásárolni, de sokat segíthet a tökéletes ajándék kiválasztásában, ha megfogadjuk a következő szempontokat. Egy igazán jó ajándék ismérvei: meglepetést nyújt, hasznos, tartós, örömet okoz és gondoskodik szerettünk egészségéről. A CURAPROX, a szájápolás svájci szakértője termékeivel izgalmassá teszi a szájhigiéniát, így a fogmosás már nem kötelező feladat, hanem alig várt rituálé lesz.

Fogmosás felsőfokon: Hydrosonic szónikus fogkefék

Talán te is ismersz olyat, aki az innováció és a technológia szerelmese, vagy olyat, aki extrém módon igényes a higiéniára, esetleg a fehér fogak megszállottja. A CURAPROX Hydrosonic szónikus fogkefék valamelyike tökéletes ajándék lehet számukra, de mellettük bárkinek, aki nyitott az újdonságra és hatékonyabban szeretné tisztítani fogait.

Szónikus technológia

A CURAPROX Hydrosonicok legnagyobb erőssége a gyengédség. A közepesen kemény vagy a kemény sörték, illetve az elektromos fogkefék forgó feje veszélyt jelenthetnek az érzékeny ínyszéli területre, és olyan sérülésekhez vezethetnek, amik a fogíny visszahúzódását vagy a fogzománc kopását okozhatják. A szónikus technológiának és a puha CUREN® szálaknak a tökéletes fogmosáshoz csak egy gyengéd mozdulat szükséges - a többit a sörték végzik. Nincs kényelmetlenség, nincs fognyaki kopás, csak egyszerűen tisztítható és selymesen sima fog.

Hydrosonic PRO

A Hydrosonic PRO egy professzionális csúcsmodell az otthoni szájhigiéniában. A fogaid a legjobb kezekben lesznek vele. Három különböző cserélhető innovatív kefefejjel, percenként akár 42.000 mozdulattal és halk működéssel tisztít.

Hydrosonic EASY

A Hydrosonic PRO kistestvére a kompakt és hatékony EASY. A családi védjegyet alkalmazva, szónikus technológiával és hidrodinamikai hatással együttesen 30 000 vagy e feletti seprő mozdulattal erőteljes örvényléssel megbontja a baktériumokból álló filmréteget azokon a területeken is, amit a sörték nem érnek el, például a fogak között.

Hydrosonic Black is White

Ki gondolná, hogy az egészség lehet ennyire elegáns? A CURAPROX a kifinomult lelkekre is gondolt, hogy a szájápolás ne csak mindennapi rutin legyen, hanem életstílus. A Hydrosonic Black Is White matt fekete, gyönyörű készüléke aktív szénnel bevont fekete kefefejjel a tisztítás mellett, akár 42.000 tisztító mozdulattal távolítja el az elszíneződéseket.

Fogmosással az egész szervezetért

Ne feledjük, hogy a szájhigiénia szoros összefüggésben van szervezetünk működésével. Ha helyesen mosunk fogat, megfelelő termékeket használunk, már sokat tettünk, nem csak fogaink, hanem egész szervezetünk egészségéért is. Ajándékozzuk idén egymásnak az egészség fontosságát. Válasszunk tudatos és jótékony ajándékok közül - galériánkban mutatjuk, mik lehetnek ezek!

Lead fotó: Pexels
Oszd meg a fogmosás szeretetét! A CURAPROX széles választékú limitált kiadású fogkefe duói az örök kedvenc CS 5460 ultra soft fogkefét gondolják újra, izgalmasabb sörte designnal. Válassz egyet a limitált fogkefe párosok közül és lepd meg vele azt, akivel szívesen osztozol.
Kattints a további képekért!

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
A Glee című tévésorozat sztárja három tagból álló nevet választott a csöppség számára, a kommentelők azonban nem voltak maradéktalanul elégedettek a döntésével.
Sztárok
Mozifilmben csillogtathatja meg színészi tehetségét Marics Peti, méghozzá az idén debütáló Hogyan tudnék élni nélküled? című zenés-vígjátékban. A ValMar duó énekese nagyon izgatott a készülő...
Lifestyle
A gyógyíthatatlan neurodegeneratív betegséggel, ALS-sel küzdő alkotmányjogász úgy ítélte meg, az életvégi döntések meghozatalának magyarországi tilalma alapvető emberi jogait - különösen az emberi...