Christmas

Szuperolcsó: hasznos karácsonyi ajándékok 2000 forint alatt

Hamarosan itt a karácsony, és ha nem akarsz sokat költeni az ajándékokra, akkor adunk néhány tippet.

Karácsonyi ajándékok 2000 forint alatt

A karácsony nemcsak a szeretet ünnepe, de az ajándékozásról is szól. Családtagjainkat, barátainkat és kollegáinkat is megajándékozzuk ilyenkor, ami valljuk be, igen nagy kiadást jelent. Ha nem akarsz sokat költeni, akkor most mutatunk néhány szuper, praktikus ajándékötletet 2000 forint alatt. Ezek tökéletes kiegészítői egy személyes, kézzel készített ajándéknak, így biztosan örülni fog majd az, aki kapja.

Fürdőszobai szett 1 900 ft PEPCO
Kattints a további képekért!

Plafonig érő, díszes fát állítasz minden évben? Vagy csak előveszed a műfenyőt a dobozból, amin még ott lógnak a gömbök tavalyról? Meglepő, mennyit elárul rólad, hogyan díszíted fel a karácsonyfádat.

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Christmas
Utazás
Kishajós víziturisztikai megállópontok létesültek Balatonfüreden valamint Keszthelyen, melyeket tavasszal már birtokba is vehetnek a látogatók – hangzott el a „Balatoni Megállópontok létesítése”...
Lifestyle
A Jegyzetek a Valósághoz versek és esszé-töredékek keverékén át térképezi fel realitásunk határait, míg a Matematika Abszurda egy a számtani elgondolhatatlanságokat leíró konzisztens rendszer,...
Fashion&Beauty
Egy újabb hajtrend látott napvilágot, ami tökéletes lesz arra az esetre, ha hosszú tincsekkel rendelkezel, nem vágatnád le, de mégis szeretnél egy kicsit extrább frizurát.