Christmas

Megjelent az ABBA eddig egyetlen és első karácsonyi dala

Szívmelengető dal, ahol a főszerep a gyerekeké. A svéd zenekar új dala megvásárolható CD-n, a hozzá tartozó videoklipet pedig pénteken mutatták be.

Little Things

A Little Things az ABBa régóta várt, első karácsonyi dala. Az Universal Music kiadó megerősítette, hogy a CD eladásából befolyt teljes összeget az UNICEF kapja. A klipben a gyerekek tévét néznek, amikor is a képernyőn megjelenik a motion capture technológia. A felvételen megmutatják, hogy a technológia segítségével rögzíteni lehet a tagok mozgását, és így létre tudják hozni digitális avatárjukat, amellyel a színpadon látványos produkciót hozhatnak létre. A gyerekek leutánozzák a tévéből látottakat, az osztályból produkciós irodát szerveznek, leutánozzák a módszert, és még zenét is készítenek hozzá. Majd létrehoznak egy karácsonyi show-t.

A technológiát egyébként a 2022-re tervezett londoni ABBA Voyage című shown is alkalmazni fogja a zenekar. A Little Things című dal szerepelni fog a Voyage című albumban, amelyet Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson és Anni-Frid Lyngstad adott ki november elején. 40 év után ez a nagysikerű zenekar első lemeze.

Leadfotó: profimedia
Forrás: https://www.baon.hu/kultura/nemzetkozi-kultura/kiadta-legelso-karacsonyi...

Pénteken, december 3.-án indították útjára az adománygyűjtő Mikulás trolit.

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Christmas
Sztárok
Amióta berobbant a köztudatba, Julia Robertset mindig vörös hajjal láttuk, ennek azonban most vége, a színésznő ugyanis drasztikus változtatás mellett döntött.
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Sztárok
Metzker Viki is bekerült a nyertesek közé a Joy Social Media Award díjátadón, méghozzá a #Hallgasshazait kategóriában.