Christmas

Képeslapba való mind: a legszebb karácsonyi idézetek, amelyek mindenki szívét megmelengetik majd a szeretet ünnepén

Ha még te sem tudod, mit írj a családnak, barátoknak vagy munkatársaknak az ünnepi képeslapra, akkor jó helyen jársz, ugyanis cikkünkben összeszedtük a legszebb karácsonyi idézeteket.

Szem nem marad majd szárazon e sorokat olvasva

Bár manapság az emberek már egyre ritkábban adnak fel postán képeslapokat, karácsonykor azért a legtöbben vesznek vagy kézzel készítenek egyet, hogy meglepjék szeretteiket. Egy gyönyörű képeslap ugyanis önmagában is tökéletes meglepetés, de egy ajándék kísérőjeként is megállja a helyét, főleg akkor, ha pennát ragadunk, és egy szívmelengető idézettel tesszük különlegessé. Szerencsére bőven akadnak ünnepi idézetek magyar és külföldi írók, költők tollából is, ezekből szedtük most össze a legszebbeket galériánkban!

„Harang csendül, Ének zendül, Messze zsong a hálaének, Az én kedves kis falumban Karácsonykor Magába száll minden lélek.” Ady Endre
Kattints a további képekért!

Katalin hercegné sosem felejti el az első karácsonyát a brit királyi családdal, ami már önmagában nagy falat volt számára, ám az még komolyabb fejtörést okozott neki, hogy mivel lepje meg II. Erzsébetet.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Christmas
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!