Sikkes karácsony: csodás ruha- és ajándék kollekció az ünnepekre

Mi teszi teljessé a karácsonyt a csodás díszektől ragyogó, fenyőillatot árasztó karácsonyfa, a meghitt hangulatú otthon és az ínycsiklandó menü mellett? A stílusunkhoz passzoló, különleges ruhák!

Emeld te is az ünnep fényét

Egy jól megválaszott szett még tovább emeli az ünnepi időszak fényét. A Tchibo kínálatában most a család minden tagja találhat neki tetsző alkalmi és téli viseleteket. A puha, kötött anyagok a meleg megtartásában, a norvég, csíkos és kockás minták pedig a divatos megjelenésben lesznek a segítségedre. Akár a saját gardróbodat bővítenéd, akár egy divatrajongó ismerősnek keresel tökéletes ajándékot, a kifinomult választékban biztosan megtalálod a megfelelő darabokat!

Tchibo karácsonyi kollekció, piros női pulóver

Fókuszban a fenntarthatóság

A Tchibo számára különösen nagy fontossággal bír a fenntarthatóság, ezért maximálisan támogatják a felelősségteljes ruhavásárlást. Ennek érdekében olyan termékekre fókuszálnak, amelyek előállítása nem jár környezetkárosítással. Kasmír és gyapjú darabjaik tanúsítvánnyal rendelkeznek, de találsz náluk megújuló faforrásokból, öko biopamutból, vagy éppen vízbázisú műbőrből készült termékeket is.

Pár ajándék még hiányzik?

A karácsonyi szettek kiválasztása mellett még az utolsó ajándékok beszerzése is hátravan? Legyen akármekkora a család és a baráti kör, a Tchibonál mindenki számára megtalálhatod azt, aminek igazán örülni fog a fa alatt! Mindezt pedig percek alatt, mert minden egy helyen elérhető a játékoktól kezdve a pihe-puha pizsamákon keresztül a konyhai eszközökig és lakásdekorációig, de a kreatív ajándékok kedvelői is biztosra mehetnek a saját kézzel készíthető, ötletes apróságokkal. Indítsd el a kedvenc karácsonyi lemezedet, gyújts meg pár illatos gyertyát, burkolózz egy kockás plédbe, majd egy forró, habos kávé kortyolgatása közben láss neki a meglepetések kitalálásának! Ha megvannak az ajándékötletek, akkor szerezd is be őket a Tchibo üzletek egyikében vagy otthonod kényelméből, a weboldalon! A karácsonyi választékot itt találod.

Tchibo karácsonyi kollekció, zöld női pulóver

Ha pedig még mindig bizonytalan vagy a választásban, akkor töltsd ki a Tchibo Nagy Ajándék Kvízt, aminek a segítségével nemcsak a legjobb meglepetésekre bukkanhatsz, de az értékes nyeremények egyike is a tied lehet!

A cikkhez tartozó galéria: 
Tchibo karácsonyi kollekció - piros női ruha
Tchibo karácsonyi kollekció - kockás női ruha
Tchibo karácsonyi kollekció - férfi- és gyerekruha
Tchibo karácsonyi kollekció - az egész családnak

Oldalak