A legjobb karácsonyi pulcsik 10 ezer forint alatt - Édesek és pihe-puhák

Ha tehetném, én szinte minden hónapban legalább egyszer felvenném a kedvenc karácsonyi pulcsijaimat. Sajnos azért nyáron elég furcsa lenne, de most végre itt a tél, és belebújhatok a kötött darabokba, sőt, alig várom, hogy bővíthessem az ünnepi pulóvergyűjteményemet. Mutatom is a kedvenceimet, amikbe te is beleszeretsz majd!

A hagyományos mintás

Ha a kicsit elegánsabb és visszafogottabb ruhákat szeretjük, akkor a norvég mintás pulcsikkal nem lőhetünk mellé, hiszen egyszerűek és szinte bárhova felvehetjük őket. Ráadásul a legjobb, hogy sosem mennek ki a divatból, főleg, ha mondjuk egy bordós vagy feketés árnyalatút választunk.

Cicamániásoknak

Azt már említettem, hogy imádom a cicákat, úgyhogy biztosan nem hagyok ki egy ünnepi macskás pulcsit sem a repertoáromból. Jó, igaz, hogy kicsit olyanok, mintha gyerkőcöknek gyártották volna őket, de szerintem karácsony közeledtével ennyi csicsa és cukiság simán belefér. Na persze, nem a munkahelyre azért, hanem például korizáshoz, otthonra, vagy bevásárláshoz.

Imádnivaló minták

Nemcsak a cicusok lehetnek azonban aranyosak és ünnepiek a pulóverünkön, hanem a kutyusok és az apró minták is. Szintén nem tárgyalásra és megbeszélésre való darabok, de azért, ha bevállalósak vagyunk és szeretjük az ilyen cuki ruhákat, akkor farmerral vagy egyszínű szoknyával párosítva biztos senkinek nem kerüljük el a figyelmét ezekben.

Fotók: c-and-a.com, hm.com, pullandbear.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!