Ilyenek a legstílusosabb karácsonyfák idén - Mutatjuk a 2016-os trendeket

Az idei trendek nem csak ahhoz adnak tippeket, hogy mit vegyünk fel, hanem ahhoz is, hogy milyenre díszítsük idén a fánkat, és az egész lakásunkat is. Mutatom is a 2016-os karácsony legszuperebb dekordivatjait, amik közül legalalább egybe biztosan beleszeretsz majd!

Szürreális labor

Idén is a legnagyobb karácsonyi témájú kiállítás, a Christmasworld mutatta be az év legnagyobb ünnepi trendjeit, amik nagyon egyediek és különlegesek lettek. A fő vonalak egyike most a kicsit futurisztikus szürreális labor, ami a halvány színek, a ridegebb anyagok és az ünnep kombinációja. Modern és letisztult lakásokban pedig különösen jól mutatnak a púderrózsaszín és a fém dekorációk.

Bohém kincsek

Ha szeretjük a színpompás díszeket és a kicsit keleties hangulatot, akkor ez lesz a kedvencünk. E bájos anyagokat, a természetes színeket és az eleganciát ötvözi ez a vonal. Minket leginkább egy kicsit a hippik világára emlékeztet, persze azért jóval kifinomultabb részletekkel. De ha kedveljük a zöld, a lila és a sárga árnyalatok kombinációját és a különleges díszeket, akkor nagyon egyedi karácsonyfát varázsolhatunk ezzel a trenddel a lakásunkba.

Csendes harmóniák

Egyszerű anyagok, semleges színek, letisztultság: a modern karácsony jellemzői. Ha ezt a vonalat választjuk, akkor nincs semmi bonyolult dolgunk, csak szürke, barna és drapp árnyalatokból összeállítani a dekorációnkat, és kerülni a túlzásokat. A fán szerintem kifejezetten jól mutatnak majd ezek a díszek.

A következő oldalon még két szuper ünnepi trendet mutatunk!

Fotók: schaufenster.blog.com

Oldalak

Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.