Christmas

Ez az új dal 2019 legnagyobb karácsonyi slágere, hallgasd meg nálunk!

Ha már unod a klasszikusokat, akkor ez tetszeni fog.

Karácsonyi sláger 2019

Mi imádjuk a klasszikus karácsonyi dalokat, a Hallelujah és az All I Want For Christmas abszolút a sorrend elején vannak, ha ünnepi lejátszási listákról van szó. Mégis, ebben az évben úgy gondoltuk, nem ártana kicsit felfrissíteni a zenetárat, így körülnéztünk a neten, mik a legfrissebb befutók idén. Mindenhol ugyanaz a szám végzett az élen, ami nem olyan régen, november elején jött ki. Állítólag ez 2019 legnagyobb karácsonyi slágere, ezért muszáj volt belehallgatnunk. Őszinték leszünk, elsőre nem csapott meg bennünket az a "wow feeling", de másodszorra már igen. Ne egy nehéz, érzelmes muzsikát képzelj el, ez sokkal inkább egy vidám, könnyed nóta, ami három jóképű fiatal sráctól származik. Ha még nem jöttél rá, melyik bandától van a dal, olvass tovább!

Lapozz!

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Christmas
Sztárok
Amióta berobbant a köztudatba, Julia Robertset mindig vörös hajjal láttuk, ennek azonban most vége, a színésznő ugyanis drasztikus változtatás mellett döntött.
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Sztárok
Metzker Viki is bekerült a nyertesek közé a Joy Social Media Award díjátadón, méghozzá a #Hallgasshazait kategóriában.