Legyen idén stresszmentes a karácsony: 7 tipp, amivel biztosan nem lövünk mellé ajándékozáskor

Sosem könnyű eldönteni, mi kerüljön a fa alá.

Hogyan lehet stresszmentes az ünnep?

A karácsony a családok, a közös együttlét és kikapcsolódás ünnepe, amikor végre az egész éves hajtásból kiléphetünk kicsit. Azonban az ünnepet megelőző időszak egyik legnagyobb stresszfaktora minden kétséget kizáróan mégis az ajándékok kiválasztása. Minek fog örülni az egész nap a számítógép előtt ülő csemeténk, mit szeretne vajon a sportőrült párunk vagy éppen a barátnőnk/barátunk, aki ki se jön a konyhából?

A kütyümániásoknak. Az eddigi eladások tükrében az idei karácsonyi szezon egyik sikerterméke ismét az okosóra lesz. E divatos, sokféle stílusban és széles tudással elérhető viselhető eszközök felhasználhatósága lényegében megegyezik egy okostelefonéval, a sportolástól a munkaszervezésig számos tevékenységben nyújtanak segítséget. Ráadásul divatékszernek sem utolsók. Nem feltétlenül kell megelégednünk a dobozban kapott szíjjal, akár anyag, akár szín tekintetében, hiszen akár a ruhatárunk egyes darabjaihoz igazítva új stílusú, vagy színű szíjjal kombinálhatjuk az eszközt. Olyan modellek is vannak, amik akár a mobilfizetést is képesek kezelni így már nem csak a bankkártyánkat, de a telefonunkat sem kell elővennünk az üzletek pénztárainál. Emellett nagyon népszerű kiegészítő a teljesen vezetéknélküli fülhallgató, ajándékként is nagyon szívesen vásárolják az emberek. Persze egy okostelefonnal továbbra sem tudunk mellé lőni. Ebben a kategóriában természetesen a vásárlók a legújabb modelleket keresik karácsonykor.
Kattints a további képekért!

Az alkoholos italok szinte minden karácsonyfa alatt ott lapulnak: lehet különleges, az ajándékozott kedvence, de nem ritkán utolsó pillanatos ajándék gyanánt szaladunk be érte a legközelebbi (nyitva lévő) szupermarketbe. Azonban ha konkrétan tudjuk, hogy idén valamilyen exkluzív meglepetéssel készülnénk, érdemes alaposan átgondolni, mi kerüljön az italtáskába.

Leadfotó: 123rf

Oldalak