Christmas

Ajándékcsomagolás? Íme egy japán módszer, amivel 15 másodpercig tart a munka

Ezentúl öröm lesz az eddig nehézkes folyamat.

Igényes külső

Megtalálni a tökéletes ajándékot szeretteinknek karácsonyra sosem egyszerű, de talán még bonyolultabb feladat a csomagolás, ami megannyi fejtörést okozhat számunkra. Márpedig mindannyian tudjuk, hogy az ajándékokat a gyönyörű csomagolás teszi teljessé, aminek számtalan formáját ismerhetjük már – mindennek csak kreativitásunk és ügyességünk szab határt. Sokan persze úgy gondolják, nem fontosak a külsőségek, ám mégis személyesebb és esztétikusabb, ha a meglepetés gondosan be van csomagolva, emellett pedig az ajándékozott személynek meglesz a bontogatással járó izgalom is. A következő oldalon mutatunk egy olyan japán technikát, amelynek elsajátításával neked sem kell többé szenvedned az utolsó pillanatokban a csomagolással, hanem öröm lesz számodra az ezzel járó feladat.

Lapozz a videóért!

Fotó: 123rf

Oldalak

Christmas
Sztárok
Réti Barnabás szinte semmit sem változott az évek alatt: a színész pont olyan sármos, mint anno, amikor megismertük őt az ország egyik legnépszerűbb sorozatának hála.
Home&Design
Az előrejelzések szerint 2023-ban óriási népszerűségnek fog örvendeni az olvasztott dekor trend, mutatjuk is, honnan tudod beszerezni a legtrendibb darabokat.
Egészség
Talán nem is gondolnád némelyikről, milyen káros, negatív hatást gyakorolhat az agyadra és annak működésére.