5 vérfagyasztó és igaz szellemsztori, amikor a másvilág üzent

Csak erős idegzetűeknek.

A vakító fény

"Biztos vagyok benne, hogy nem a Mikulás járt nálunk 2008-ban Bloomingtonban. Megtörtént az ajándékozás, meg volt a vacsora majd mindenki távozott délután, kivéve a húgom és a sógorom, akik velem élnek. Este bementem a szobámba kutyámmal, Toby-val, és becsuktam az ajtót. Egyszer csak azt hallottam, hogy zörög a kilincs az ajtómon. Vártam pár pillanat erejéig, mert azt hittem, hogy sógorom vagy a húgom jött valamit kérdezni, de nem.
Már épp elaludtam volna, mikor erős fény áradt be az nyitott ajtón át. Néhány pillanat múlva a fény eltűnt, és hallottam, hogy a hálószobám ajtaja bezáródik. Meggyújtottam a kislámpámat, de senki nem volt a hálószobában, kivéve engem és Toby-t.
Sokat töprengtem azon, hogy mi lehetett az a reflektorszerű fény. Aztán arra gondoltam, hogy bár jól telt a karácsony, sajnos az anyám és a testvérem nem lehetett velünk. Akkor az ugrott be, hogy csak talán a bátyám szelleme nézett be, hogy boldog karácsonyt kívánjon" - Scarlet.

Rokonlátogatás

"1995-ben vagy '96-ban a nagynénémnél töltöttük a karácsonyt Észak-Dakotában. A nagynénémmel és a bácsikámmal az asztalnál kirakósoztunk. Az unokatestvérem egy kaszinóban dolgozott, éjfél vagy hajnali egy körül ért haza. Mielőtt belépett volna a házba, előbb benézett az ablakon. Később, mikor leültünk beszélgetni, megkérdezte, hogy ki állt mellettem néhány perccel ezelőtt. Azt mondtam neki, hogy senki. Mire ő azt felelte: " De igen, ott állt melletted valaki. Úgy nézett ki, mint az anyukád, és játszott a hajaddal." Nagyon megrázott a dolog, mivel 12 vagy 13 éves lehettem és édesanyám a születésnapja előtt halt meg 1992-ben, egy héttel karácsony előtt. Azóta karácsonykor mindig valami furcsaság történik és olyankor azt gondolom, hogy anya látogat el hozzánk" - V.Page.

Fotók: 123rf.com

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!