Az 5 legnépszerűbb karácsonyi dal

Ezeket a számokat az év bármelyik napján is halljuk meg, egyből karácsonyi hangulatunk támad tőle. Igaz, mire az ünnephez eljutunk, kicsit besokallhatunk tőlük, de ez nem változtat azon, hogy mennyire szeretjük őket. Ha belehallgatsz bármelyik slágerbe, talán neked is fenyőt díszíteni és mézeskalácsot sütni támad kedved!

5. Gene Autry - Rudolph The Red-Nosed Reindeer
Bár 63 évvel ezelőtt született meg, a Mikulás kedvenc rénszarvasáról szóló nóta hatalmas sláger ma is. Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt kedves, igazán ünnepi csengésű zene.

4. Bobby Helms - Jingle Bell Rock
Talán emlékszel még a Bajos Csajokból a szexi télapósapis táncra, amit Lindsay Lohanék adtak elő ennek a számnak a feldolgozására. Az eredeti még 55 évvel ezelőtt íródott, de láthatóan azóta is nagyon szeretjük.

3. Brenda Lee - Rocking Around The Christmas Tree
Ez egy igazán pörgős, vidám karácsonyi dal, ami szinte mindenkit táncra perdít. Talán meglepő, de egy 54 éves számról van szó, mégis a mai napig unalomig játsszák a rádiók az ünnepek körül.

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...
Lifestyle
Ezt a gyakorlatot bárhol és bármikor könnyedén elvégezheted, de vigyázz, mert garantáltan megedzi az izmaidat!
Lifestyle
A rossz hír ugye az, hogy kánikula nem csitulni fog ezután, hanem még hosszú ideig velünk marad. Készülj fel a pokoli időjárásra!