A 7 legvarázslatosabb karácsonyi rajzfilm

A karácsonyi témájú animációs filmek mindig is közkedveltek voltak a gyermekek, de még a felnőttek körében is. Sikerük titka, hogy megható történetük és imádnivaló szereplőik vannak. És persze mind-mind az ünnepről szólnak. Összegyűjtöttük a 7 legkedveltebbet.

7. Rudolf, a rénszarvas (1964)

Habár egy 48 éves meséről van szó, igazán varázslatos rajzfilm, helyesebben bábfilm, a Télapó legkülönlegesebb rénszarvasáról. Arra tanít, hogy nem baj, ha kilógunk a sorból, sőt! Az elfogadásról és a toleranciáról szól. Ezt pedig mi más adhatja át jobban a gyerekeknek, mint egy kedves állatka kalandjai, játékokkal, Mikulással és sok nevetéssel?

6. Shrekből az angyal (2007)

A Shrek filmekből jól ismert szereplők: Szamár, Kandúr, Mézi és a többiek visszatérnek, hogy együtt ünnepeljék a Karácsonyt kedvenc ogréjükkel, aki nem túlzottan örül ennek, hiszen ő a családjával szeretne lenni. Megfeledkezik azonban egy fontos dologról: a családba a barátok is beletartoznak. Igazi karácsonyi film, sok poénnal fűszerezve.

5. Karácsony Artúr (2011)

Hogyan képes a Mikulás egyetlen éjszaka alatt a világ összes gyermekének szétosztani az ajándékokat? Kell hozzá egy csúcsszuper szán és egy jól szervezett csapat. A tervekkel ellentétben azonban egy kislány nem kapja meg a neki járó csomagot, így a Mikulás kisebbik fia, Artúr veszi kezébe az ügyet, amivel nem kis zűrzavart okoz.

4. Mickey egér - Volt egyszer egy karácsony (1999)

Három kedves mese, Walt Disney kedvenc figuráival. Az elsőben Donald kacsa és unokaöccsei Karácsonyának lehetünk szemtanúi, a második Goofy és fia ünnepléséről szól, míg a harmadikban Mickey és Minnie a főszereplők. Mindhárom epizód csodálatos elemeket, megható jeleneteket és remek szórakozást ígér.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!