Vágyfokozó ételek a forró estékért

Vannak bizonyos fűszerek és ételek, amelyek egyéb jótékony hatásuk mellett képesek a szexuális vágy fokozására. Ha szeretnéd te is feldobni szexuális életedet, próbáld ki, hogy milyen hatást vált ki belőletek a csoki, a fahéj vagy éppen a vanília.

Csoki – Mivel a csokoládé serkenti a boldogsághormonok termelését, valamint energiát szabadít fel, már régóta vezető pozíciót foglal el a vágykeltő ételek listáján. A csokoládét kedvetek szerint választhatjátok, arra azonban figyeljetek oda, hogy minél magasabb kakaótartalmú legyen.

Fahéj – A fahéj nagy előnye, hogy belsőleg és külsőleg egyaránt alkalmazhatod. Ha igazán édes élvezetekre vágysz, készíts vaníliás pudingot, vagy lekváros palacsintát, és mindezt turbózd fel egy kis fahéjjal. Ha a vágykeltő édesség mellé egy fahéjas masszázsolajt is beszerzel, párod garantáltan nem tud majd ellenállni.

Chili – Ez az a fűszer, amely igazán tűzbe tudja hozni az embert. Vágyfokozó hatása abban rejlik, hogy serkenti a vérkeringést, valamint fokozza a vérbőséget. Édes és sós ételek esetében egyaránt alkalmazhatod, a hatás pedig garantáltan nem marad el.

Vanília – A vanília nemcsak finom ízéről és illatáról híres, hanem vágyfokozó hatásáról is. Rengeteg élelmiszerben megtalálható, és rengeteg étel elkészítésénél kitűnően alkalmazható. Mivel pedig a vanília serkenti az idegeket, növeli a szexuális vágyat.

Ginseng gyökér – A hatalmas népszerűségnek örvendő ginseng gyökér nem csak vitamin tartalmáról és immunerősítő hatásáról híres. Hatására ugyanis a szervezetben több férfi nemi hormon termelődik, ezáltal pedig növeli a szexuális vágyat.

 

Oldalak