Hiányzik a kémia? Itt a legújabb párkereső szolgáltatás, ami pont erre épül

Új párkereső szolgáltatás jelent meg, ami a két ember közti kémiát méri. A legújabb módszer a tükörneuronjainkat veszi célba.

A párkeresés nehézségei

Aki régóta egyedülálló, az már megtapasztalta az online társkeresés buktatóit: akár tartalmatlan beszélgetések százain, csalódást keltő randik tucatjain lehet túl. Most azonban itt egy módszer, ami új alapokra helyezheti az ismerkedést.

Miért ilyen reménytelennek tűnő kihívás, hogy megfelelő partnerre bukkanjuk a jól ismert appokon? Hiszen az előre beállított szűrőknek köszönhetően megadhatjuk, milyen korcsoportra lövünk, de akár külső, iskolázottság vagy a közös hobbik tekintetében is pontosíthatjuk a kereséseinket. Sokakat mégis elkerül a szerelem.

A terápiás munkánk során azt tapasztaltuk az egyedülállóknál, hogy régóta nem találnak olyan párt, akivel a kémia is működne – annak ellenére, hogy egyszerre több online társkereső oldalon is fent vannak. Az esetek legnagyobb részében csalódásokról számoltak be, és ha valamelyik kapcsolat ígéretesnek is indult, nagyon hamar vége lett” – árulta el Dr. Vikár András, gyermek- és ifjúságpszichiáter, pszichoterapeuta.

A szakember és kollégája éppen ezért úgy döntött, megpróbál a végére járni, mi okozhatja ezt az általánosnak mondható jelenséget. Mi hiányzik a netes ismerkedésből, ami elengedhetetlen lenne a párválasztáshoz?

Cikkünk a következő oldalon folytatódik – lapozz!

Fotó: Samson Katt / Pexels

Oldalak