Tedd & ne tedd - Így kezdj újra randizni!

Most léptél ki egy kapcsolatból? Teljesen természetes, hogy bizalmatlanul állsz az újdonságokhoz az előző kapcsolatod kudarca után. Van néhány hasznos tippünk, hogyan győzd le a félelmeid és merj újra randizni!

Ne gondold, hogy megváltoztak a randizási szokások

Igen, a világ talán változott, mióta utoljára szingli voltál, de ez nem jelenti azt, hogy megváltozott volna a játék is. Két ember megismerkedik, megkedvelik egymást, elmennek randizni, a képlet egyszerű. Az, hogy ezek után mi történik, már csak a kémián múlik. Ne stresszelj rá, minden úgy alakul majd, ahogy kell.

Tedd meg az első lépést

Persze, megértjük, hogy kijöttél a gyakorlatból, de nem várhatod ölbe tett kézzel a herceget a fehér lovon. Lehet, hogy ijesztőnek tűnik, de veszíteni nem veszíthetsz. Ha már a pasi is kinézett magának, akkor örömmel fog veled tartani egy italra, ha viszont nemet mond, akkor se csüggedj. Legalább nem vesztegeted az idődet olyasvalakire, aki nem viszonozza a szimpátiát.

Ne gondold túl

Ha már sor került a találkozóra, de úgy érzed valamiért nem sült el túl jól, akkor ne analizáld a helyzetet. Ha tetszettél a pasinak, akkor úgyis keresni fog, ha mégsem, akkor lépj tovább, ne hagyd, hogy egy rosszul sikerült randi határozza meg a hozzáállásodat! Persze érthető, hogy a legjobb arcodat szeretnéd mutatni, de azzal csak önmagadat idegesíted, ha a tökéletességre törekszel. Ha igazán érdekled, akkor minden helyzetben csodálatosnak fog találni.

Fotó: mitcares.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!