Bed&Love

Számold ki! Ilyen sorsra van ítélve a kapcsolatotok a számmisztika szerint

Vajon milyen jövő vár rád és a párodra a számmisztika szerint? Számold ki és tudd meg!

A szerelem képlete

A számmisztika tudománya az életünk több területén is segítségünkre lehet, így például kideríthetjük vele, hogy milyen sors, feladatok, problémák várnak ránk, akár a párkapcsolatunkban is. Kíváncsi vagy, a te kapcsolatodra milyen jövő vár? Akkor első lépésként számold ki a pároddal közös életszámotokat. Például ha te 1987. 12. 24-én születtél, akkor 1+9+8+7+1+2+2+4=34, azaz 3+4=7-es az életszámod. Ehhez add hozzá a párod életszámát, majd a két számot egészen addig, amíg csupán 1 db számot kapsz 1 és 9 között. Ha ezzel megvagy, kattints a galériára és keresd ki a közös életszámotok jelentését.

1. Nehéz és küzdelmes úton találtatok egymásra, ugyanis szeretitek feszegetni a határaitokat. Előfordulhatnak viták, amiért valamelyikőtök számára fontossá válik a saját élettér megőrzése. A pároddal kreatív szabad emberek vagytok, és fontosnak tartjátok az együtt töltött idő minőségét.
Kattints a további képekért!

Igazán szerencsésnek mondhatod magad, ha te megtaláltad az ikerlángodat, ez ugyanis csak nagyon keveseknek sikerül.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Bed&Love
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.