Saját neméhez vonzódik Julia Roberts?

Meglehetősen félreérthető fotók jelentek meg nemrég a népszerű színésznőről, Julia Robertsről, aki kézen fogva andalog egyik kolléganőjével, Julianne Nicholsonnal. Az amerikai lapok azonnal lecsaptak a témára, és elindultak a találgatások, melyek szerint a híres színésznő ráunt a férfiakra…

Hollywoodban nem meglepő, ha valaki egyik napról a másikra változtatja szexuális hovatartozását, de Juliáról azért talán senki sem feltétezte volna, hogy egyszer azzal rukkol majd elő, bizony neki is elege van a pasikból és inkább egy hölggyel próbálja meg.

Az állítólagos „pár” közös filmjük forgatásán ismerkedett meg, és azóta szinte elválaszthatatlanok. Arról, hogy mi igaz a pletykákból, természetesen nem sokat lehetett kiszedni az Oscar-díjas színésznőből, aki mindössze csak annyit volt hajlandó mondani a kapcsolatukról, hogy Nicholsonnal nagyon jó barátnők.

Egyes szemtanúk szerint azonban úgy viselkednek, mintha már évek óta ismernék egymást, és az egészen bizonyos, hogy nem a munkáról fecsegnek. Másrészről pedig nem ez az első eset, hogy Hollywood Julia Roberts állítólagos leszbikus voltától hangos. Szeptember közepén a People magazinban is megjelent erről egy cikk, valamint a nyíltan a saját neméhez vonzódó sorozatsztár, Jane Lynch, Ellen DeGeneres show-jában elmondta, egészen biztos helyről tudja, hogy a Pretty Woman leszbikus.

Fotó: splashnews.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!