Mit ronthatsz el az első randin?

A legtöbb nő imád flörtölni és randizni. Ám vannak, akiknek valahogy sehogy sem sikerül a férfiak érdeklődését felkelteni. És itt most nem arról van szó, hogy esetleg csúnyák lennének, hanem mert elkövetnek bizonyos bakikat. Ugyanis a randizásnak is vannak szabályai. Nézzük is ezek közül a legfontosabbakat!

Jó, ha egy nő késik?
A férfiak nagyon nem szeretik, ha egy nőre sokáig várni kell. Ezzel azt érezheti, hogy nem is fontos a nő számára. Pláne, ha a randi helyszíne mondjuk egy színházi előadás vagy koncert, nagyon ciki, ha már az első alkalommal így indít a nő.

Bár 5 perc késés még nem a világ, de ha előre tudod, hogy valami miatt nem érsz oda időben mindenképp értesítsd a pasit! Bár még mindig tartja magát az a tévhit, hogy a késés izgalmassá teszi a nőt és fokozza a férfi izgalmát, azért túlzásba sem szabad esnünk.

Az oda nem illő öltözet és témák
A legtöbbünknek az okoz fejfájást, hogy mit vegyünk fel, vagyis melyik oldalunkat is mutassuk. Legyen a nő kihívó és rámenős vagy a humorát vesse be inkább? Mint sok mindenben, itt is az arany középút a célravezető: kicsit lehet flörtölni, kacérkodni, de azért tartsuk meg (egyenlőre) a pár lépés távolságot. Ha kitesszük bájainkat, ne csodálkozzunk, hogy a férfi nem beszélgetni szeretne elsősorban...

Apropó beszélgetés! A férfiak általában nem kedvelik azt a nőt, aki túl csendes, ugyanis azt gondolhatják, hogy nem találja őket érdekesnek. Éppen ezért fontos, hogy kérdezzünk sokat, legyünk érdeklődőek, hiszen ezáltal nemcsak jobban megismerjük randipartnerünket, hanem kialakul a szimpátia is. Viszont az sem mindegy, hogy miről kérdezünk! Ha például rátérünk a „korábbi barátnők” témára, akkor ne is csodálkozzunk, ha a férfi elhallgat, ez ugyanis tabu az első randin. Viszont, ha kérdés nélkül folyton az exeiről beszél, akkor lehetséges, hogy még nincs túl a szakításon és érdemes elgondolkodni a randi folytatásán.

És az alkohol?
Köztudott, hogy egy pohár pezsgő vagy bor oldja a feszültséget, de mindenképpen figyeljünk oda a mennyiségre! A túl sok ital ugyanis előhozhatja azt az énünket, amit biztos nem az első randira tartogattunk vagy olyan tulajdonságokat is felszínre hoz, amelyek nem igazán nyerők. Esetleg még olyan intim dolgok is előjöhetnek, ami netán megijesztheti a férfit.

Befejezésképpen még egy tanács, ami talán a legfontosabb: nem kell megfelelni az ideális nő eszményének, tökéletes ember ugyanis nem létezik! Elsősorban ne azt figyeljük, hogy mire gondol vagy mire vágyna a férfi, hanem magunkat adjuk! Egy ideig el lehet játszani egy bizonyos szerepet, de ez hosszú távon nem túl kifizetődő.

 

 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!