Megcsal a párod? 9 árulkodó jel

Arra gyanakodsz, hogy titkos viszonyt folytat a szerelmed? Vannak olyan árulkodó jelek, amelyek utalhatnak erre, azonban végső következtetést levonni ezek alapján nem érdemes. Ha ezekből többet is tapasztalsz, nem feltétlenül jelenti, hogy megcsal a párod. Légy résen, de ne támadd le nyomós indok nélkül, hiszen egy ilyen alaptalan vád akár végzetes is lehet a párkapcsolatotokra nézve. Ha biztos vagy benne, hogy valami nem stimmel, akkor itt az ideje egy komoly beszélgetésnek.

1. Új baráti kör

Új társaságba jár, de téged sosem visz magával, sőt, nem is igazán mesél az ottani barátairól, új ismeretségekről? Talán a kiszemeltje is ott van olyankor, ezért nem akarja, hogy a közelébe kerülj és bármit is kiszagolj a vonzalomból.

2. Titokzatos magatartás

Ha azt vetted észre, hogy mostanában furcsán viselkedik, mintha valamit rejtegetne, akkor érdemes erre odafigyelni. Sosem hagyja őrizetlenül a mobilját, ismeretlen számról hívják, túl sokat lóg a facebookon, egyre többször elhúzódik a munkaidő... ha ez eddig nem volt megszokott, akkor elég gyanús.

3. Alaptalan viták

Egyszerű kérdésekre is ingerülten reagál, felhúzza magát azon, ha megkérdezed, hogy mikor ér ma haza? Mindenbe beleköt, egyszerűen keresi az alkalmat, hogy vitát szítson, hogy aztán sértődötten távozhasson. Ezzel is a lelkiismeretét próbálja nyugtatni, méghozzá úgy, hogy a nyakadba varr kitalált indokokat, amelyek alapján az ő kihágása megbocsáthatónak tekinthető. Az ilyen helyzetekben rögtön érezhető, ha valaki van a háttérben, ne hagyd figyelmen kívül.

Fotó: healthglance.blogspot.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!