Kinek kell a Valentin, ha itt a Szeretők napja!

Mármint hivatalosan is. Amerikában évek óta hódít a Mistress day, azaz a Szeretők napja. E jeles ünnep pedig éppen a Valentin-napot megelőző dátumra, február 13-ra esik. (x)

Nem véletlen!

Ha belegondolunk, jól ki van ez találva, hisz ha a szerelmesek napjának előestéjén kicsit később érünk haza munkából, mint szoktunk, párunk szinte biztosan azt gondolja, hogy a tökéletes Valentin-napi ajándékot kutatjuk éppen.

Sameera Sullivan, amerikai kapcsolatközvetítő szerint amúgy is a Valentin nap előtti és az azt követő hétvégén kacsintgatnak legtöbben kifele házasságukból, tehát a szakértő szerint evidens, hogy erre az időszakra esik a hűtlenkedés fél-hivatalos ünnepe.

Mi is aktívabbak vagyunk ilyenkor

A hazai „szerető kereső oldal”, a Viszony.hu statisztikái szerint Magyarországon is megfigyelhető, hogy ebben az időszakban aktívabbak a hűtlenkedők. Többen és többször látogatják az oldalt ebben az időszakban, Valentin-nap környékén – tudtuk meg az oldal alapítójától.

Ahogy Valentin-napon, a Szeretők napján is inkább a férfiaknak kell kitenniük magukért, Amerikában ezt a ’mistess day’ kifejezés is jelöli, ugyanis az angol mistress szó kimondottan női szeretőt jelent.

Vajon minek örülnek a szeretők?

Hogy ilyenkor milyen ajándékot illik adni? Hát biztosan nem bonbont vagy plüss macit – ezeket hagyjuk meg otthonra. Sokkal inkább számít az alkalomhoz illő ajándéknak ez ékszer és a szexi csipkefehérnemű. Azt pedig, hogy vajon mivel viszonozzák mindezt a nők, mindenkinek a fantáziájára bízzuk...

Ha pedig szeretőre vágyunk, a Viszony.hu, mint a legnagyobb hazai társkereső oldal ebben a témában, kifejezetten erre a célra lett kitalálva. Teljesen diszkrét és a korábbi információink szerint már több mint 60 ezren csatlakoztak hozzá. Mert hogy igény van rá, ez világosan látszik…

Fotó: menshealth.co.uk, designyoutrust.com,

Oldalak

Szólj hozzá Te is!