Íme, a legjobb pózok, melyeknél a nő irányít

Amikor a nő kerül felülre az ágyban, sokkal nagyobb az esélye, hogy elérje azt a bizonyos csúcsot, mint máskor. Ilyenkor ugyanis saját maga tudja befolyásolni az együttlét intenzitását, ütemét és fokát. Nézzünk meg most néhány olyan szexpózt, amelyben a nő van domináns szerepben!

Előrehajló lovagló
A klasszikus lovaglópóz semmi ehhez a pozitúrához képest! Sokkal intenzívebb és intimebb együttlétre ad lehetőséget. A párunkat ültessük le úgy, hogy feneke közvetlenül az ágy szélén legyen, lábait pedig összezárva helyezze a földre. A mi feladatunk pedig az lesz, hogy háttal neki, combjainkat széttárva üljünk az ölébe, és lehetőség szerint szorítsuk össze lábainkkal az övéit. A végső mozdulat, hogy dőljünk előre, amennyire csak tudunk, és kapaszkodjunk meg kedvesünk lábaiban. Meztelen testünk látványa és mozgása olyan vizuális élményt nyújt majd neki, amit garantáltan a mennyekbe repíti majd őt is és bennünket is. Nem beszélve a behatolás fokáról, amely így igencsak mély lehet, de az irányítás végig a mi kezünkben van. Ugyanígy a tempót és az erősséget is mi határozzuk meg, így partnerünk kezei szabadon kóborolhatnak.

Szerelmesen hintázó
A férfinek itt is passzívabb szerep jut, ami azt jelneti, hogy a dominánsabb felek mi lehetünk. Ez pedig könnyen elősegítheti az orgazmus bekövetkezését. Üljön párunk az ágyra kényelmesen, és tárja szét lábait. Mi úgy helyezkedjünk az ölébe, hogy a lábainkkal kulcsoljuk át a derekát. Ő kezével magához húzva irányíthat, de ez esetben kérjük meg, hogy inkább kalandozzon el a keze a melleinket vagy a csiklónkon. A pozitúra lényege a hintázó mozdulat, amellyel hevesebb és gyengédebb szexben egyaránt részünk lehet. Ha kellőképpen közel húzódunk felsőtestünkkel az övéhez, a szeméremcsontunk hozzányomódik az ágyékához, ezzel a csikló még inkább stimulálható. Így akár egyidejűleg is a csúcsra érhetünk.

Erősítő kényeztető
Ez egy meglehetősen fárasztó póz, ám megéri kitartóan próbálkozni vele! Feküdjünk hanyatt az ágyon, vagy egy pléden a földön, de úgy, hogy csupán a vállaink és a talpaink érintsék a talajt. Párunk helyezkedjen négykézláb a széttárt lábaink közé és így hatoljon be. Tekintve, hogy a hátunk, a derekunk, a csípőnk és a fenekünk is megemelkedett, bár eléggé kiszolgáltatott helyzetben vagyunk, mégis mi kerülhetünk domináns szerepbe. Karjainkat kulcsoljuk partnerünk nyaka köré, ezzel kissé stabilizálva a helyzetünket, és lábainkkal elrugaszkodva folyamatos lökéseket kezdeményezhetünk. A szexuális élvezeteken kívül alakformálás szempontjából sem utolsó ez a póz, hiszen nagyjából az összes izmunk megfeszül és dolgozik közben, ami igen intenzív gyönyörhöz juttathat bennünket.

íme, 7 szexpóz a kísérletező kedvűeknek!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!