Íme 7 tipp, hogy szexi és csábító legyél

Majdnem minden nő álma, hogy szexi legyen és csábító. Olyan, akit minden pasi akar. Még ha nem is azért, mert mi is akarjuk őket, már csak az érzés és az önbizalom miatt. De mi is tesz minket vonzóvá? Mit kell tennünk ahhoz, hogy az összes férfi megforduljon utánunk az utcán, és mindenkit meg tudjunk szerezni, akit csak akarunk? Tippjeinkből most kiderül!

1. A csábítás rajtad múlik

A legfontosabb, hogy tudjuk, minden a mi fejünkben dől el. Ha átlagosnak, kövérnek vagy csúnyának érezzük magunkat, akkor ez sugárzik majd belőlünk, nem pedig az, hogy szépek vagyunk és szexik. Ezért itt kell először változtatnunk. Tudnunk kell magunkról, hogy vonzóak vagyunk, magabiztosan és büszkén kell járnunk. Legyünk vidámak és nyitottak mindenre, ne zárkózzunk el a lehetőségek elől!

2. Húzd ki magad!

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A végzet asszonyai soha nem járnak meggörbült háttal, így nekünk sem kéne. Húzzuk ki magunkat mindig, bárhova is megyünk. Ezzel magabiztosságot sugárzunk, és egy egyenesen járó nő sokkal vonzóbb is, mint egy olyan, akinek rossz a tartása. Mellesleg pedig a gerincünknek is jót tesz majd, és elkerülhetjük vele az esti hátfájást.

3. Nem mindig az a fontos, ami látszik

Most elárulunk Nektek egy nagyon hasznos női titkot. Nem csak az a fontos, hogy milyen ruhát viselsz, hanem az is, hogy milyen fehérneműt. Egy szexi fehérnemű, egy kis push-up melltartó teljesen meg tudja változtatni a közérzetünket és a hangulatunkat. Más érzéssel indulunk ugyanis el otthonról, ha tudjuk, hogy alul egy vonzó csipkés bugyi, esetleg egy harisnyatartó rejtőzik rajtunk. Ezek a cseppnyi ruhadarabok önbizalmat adhatnak nekünk, és hozzásegítenek ahhoz, hogy vonzónak érezzük magunkat.

Oldalak

  • 1
  • 2