Férfi szemmel: Ezekre figyelj, ha most ismerkedsz a pasival

Minden új kapcsolat ugyanazzal a sokak számára izgalmas, de van, akik számára para „félős” korszakkal indul, az ismerkedéssel. Randiról randira, találkáról találkára kerültök egymáshoz közelebb, mind fizikálisan, mind lelkileg. Optimális esetben persze… Bármennyire is könnyűnek tűnik a randizgatás, mégsem az, íme mire is gondolunk!

Ne hagyd, hogy mindig a pasi irányítson

Sok férfinak természetes, hogy ő kezdeményez és irányít az ismerkedés fázisában, azonban ha ez a folytonosság megmarad, annak nem mindig van jó vége. Pasi logikával, ha egy nőt állandóan irányítani kell és nem mutat valamiféle dominanciát az azt jelenti, hogy hosszú távon nem lehet rá támaszkodni. Hisz egy kapcsolatban mind a két fél támaszkodik a másikra.

Racionális téma szelekció randi közben

A nők egy bizonyos része fél megmutatni önmagát egy randi során, nem megy bele mély részletekbe saját magával kapcsolatban. Még ha problémái is vannak, akkor sem szabad bezárkózni az aktuális „vadász” előtt, mert a pasi azt fogja hinni, hogy nem igazán érdekli a nőt, mivel az nem nyílik meg neki. Itt nem arra kell gondolni, hogy rögtön az első alkalmak egyikén muszáj mindent kitárnia egy hölgynek, viszont az előszobába való belépés után, a nappali felé kell vezetnie a férfit.

Fotó: huffingtonpost.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!