Ezeket ne! Az 5 legbénább Valentin-napi ajándék

Mindannyian szeretünk ajándékot kapni, de biztos mindenki volt már olyan helyzetben, amikor egy elcsépelt, tessék-lássék ajándékkal lepték meg. Persze a szándék a fontos, de hogy ne kerüljünk ilyen helyzetbe, itt egy kis összefoglaló arról, mit NE vegyünk a párunknak.

Plüssmackó
Nagyon aranyos és cuki, pihe-puha, és ha ránézünk, egyből az jut eszünkbe, hogy a szerelmünktől kaptuk, csak sajnos már van belőle vagy hat. Ha egy mód van, rá ne ajándékozzunk plüsst, hacsak nem ez kedvesünk minden vágya. Bár tiniként az egyik legjobb ajándék, de ahogy öregszik az ember egyre gázabb dolognak számít, egyrészt mert azt sugallja, hogy nem vesszük komolyan a párunkat, másrészt pedig olyan szaga van a dolognak, hogy nem jutott eszünkbe jobb.

Neves bögre
Ugyanaz a dilemma, mint a plüss állatkák esetében, szép dolog, mert névre szól, de legalább 3 van már belőle, és általában semmi személyes kötődés nincs mögötte. Tipikus esete, amikor hazafelé tartva, kutyafuttában beszaladunk egy ajándékboltba, és a legelső, szerelmünk nevével kipingált küblit lekapjuk a polcról. Ennél már az is jobb, ha egy üzenetet tartalmazó bögrét vásárolunk, mint pl. a „legjobb feleség”, vagy a „legszebb barátnő”, de ha nem jut eszünkbe más, akkor inkább egy neves törölközővel lepjük meg párunkat.

Pénz, ajándékutalvány
Nincs annál megalázóbb ajándék, mint kapni pár ezer forintot azzal a szöveggel, hogy „Figyelj Cicám, menj el a plázába és vásárolj rajta magadnak valami szépet!” Ennél egy fokkal jobb, de semmiképpen sem a legjobb ötlet az ajándékutalvány, ami szintén arra enged következtetni, hogy nem volt időnk, vagy kedvünk az üzletben vesződni, míg kiválasztjuk a megfelelő ajándékot kedvesünknek. Ha egy mód van rá, ezt az ajándékozási formát mindenképpen kerüljük!

Művirág
Szigorúan tilos! Nem, nem, és nem! Nem szeretjük a művirágot, nincs kiábrándítóbb egy szál művirágnál, azzal a kísérőszöveggel, hogy „azért vettem ilyet, mert ez legalább nem hervad el, és ránézel, mindig én jutok majd eszedbe.” Na, ez az egy biztos, de tutira nem arra fogunk gondolni, hogy milyen romantikusra sikerült ez a Valentin-nap. A művirág egyfajta utolsó utáni ötlet, de szinte kizárt, hogy végül jól jöhetünk ki a dologból.

Háztartási gép
Ironikus, és meglehetősen zavarba ejtő háztartási gépet ajándékozni Valentin-napon, mivel azt sugallja, hogy kedvesünk nem dolgozik megfelelően, és szeretnénk több időt látni a konyhában vagy vasalás közben. Ne feledjük, hogy a Valentin-nap nem a munkáról, hanem a kényeztetésről kell, hogy szóljon, és ezt az összképet igencsak ronthatja egy masnival átkötött bot mixer.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!