Erre ügyelj az ismerkedés során

Ha valaki nagyon tetszik nekünk, hajlamosak vagyunk néha füllenteni magunkról az ismerkedés során. Azért, hogy az első benyomás pozitív legyen, fogadd meg pár tanácsunkat!

Ne akarj a végzet asszonyának tűnni!
A csábítási fortélyaidat tartogasd későbbre és a flörtölést se vidd túlzásba, hisz ha erőlteted a dolgokat, azzal csak nevetséges benyomást keltesz. Az egészséges magabiztosság szexi, ám nem kell minden hódításodról részletes beszámolót tartanod. Ha szóba jönnek az exeid, ne fogd hosszúra a mondókádat, udvariasan válaszolj, de közöld, hogy ez már a múlt.

Maradj őszinte!
Nem kell füllentened csak azért, hogy jobban kedveljen egy pasi. Ha valamit nem szeretsz, ne mondd, hogy rajongasz érte, hisz előbb utóbb úgyis kiderül a dolog, másrészt így legalább látja, hogy van önálló véleményed. A turpisságok hamar kiderülnek és mint tudjuk egy kapcsolat alapja az őszinteség, így nem sok jövője van egy olyan románcnak, ami már a kezdetek kezdetén egy hazugságra épült.


Ne nagyzolj!
A nagyképűség és a dicsekvés rendkívül visszataszító lehet, sőt ha szerencsés körülmények között élsz azt se kell más orra alá dörgölni, hisz lehet, hogy neki nem jutott annyi a jóból, mint neked. Fontos, hogy ne kérkedj, ne ess túlzásba, ne fényezd magad, hanem maradj szerény!

Add önmagad!
Sokan esnek abba a hibába, hogy egy egészen más személynek adják ki magukat vagy személyiségük egy másik oldalát domborítják inkább ki, hogy biztosan szimpatikusak legyenek. Persze az természetes, hogy mindenki a legjobb oldalát szeretné mutatni, ám ha a valóságtól eltérő képet építünk fel magunkról, az a későbbiekben komolyabb problémák forrása lehet. Ne próbálj meg egy olyan ideállt megtestesíteni, ami nem te vagy, hisz így csak természetellenesnek fogsz tűnni, másrészt ne próbálj olyannak tetszeni, aki valószínűleg nem magadért szeretne!

Ne sajnáltasd magad!
A pasik az életvidám és mókás lányokat kedvelik, ha túlságosan depresszív vagy, könnyedén elüldözheted a kiszemeltedet. Mindenkinek vannak rossz időszakai és problémái, de nem egy randin kell kiöntened a lelked. A pesszimizmus és a búskomorság mellesleg senkinek sem áll jól, egy mosoly sokkal szebbé varázsolhat.

 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!