Bed&Love

Valóban csak egy papír lenne? Gondolatok a házasságról

Szakértőnk, Orbán Nóra a házasság hete alkalmából a házasság jelentősségéról beszél.

Orbán Nóra - Párkapcsolati szakértő, mediátor

Küldetésem, hogy minél többen tudják:

A párkapcsolat öröm, nem kell, hogy másképp legyen!

Sikeremnek tartom, hogy sok kapcsolat megjavításában vehetek részt és együttműködésemmel sokan változtatták örömtelivé az életüket. Hálás vagyok azért, mert nagyszerű emberekkel találkozhatok és dolgozhatok együtt munkám során és azért, mert láthatom eredményeiket, amiket döntéseik nyomán érnek el. Meggyőződésem, hogy tiszta és egyenes kommunikációval jobbá tehető a világ. Tudom, hogy irányítói, nem elszenvedői vagyunk saját életünknek.

Csak papír?

Nekem nem. Nekem egy férfi állásfoglalása. Mellettem. Egy férfi döntése. Mellettem. Egy férfi felelősségvállalása. Értem. Egy férfi vallomása arról, hogy szeret. A mi gyönyörű ünnepünk, ami rólunk szól.

Neked egy nő állásfoglalása. Melletted. Egy nő döntése. Melletted. Egy nő felelősségvállalása. Érted. Egy nő vallomása arról, hogy szeret. A mi gyönyörű ünnepünk, ami rólunk szól.

Régen az új pár az esküvőjén vállalta fel a döntését és az új társát a közösség előtt. Ennek az ünnepe a házasság.

Gyönyörű ünnep ez. A szerelemé, a felnőttségé, az új lehetőségeké.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Bed&Love
Fashion&Beauty
A nyolcvanas években kezdte szárnyait bontogatni, igazi aranykora viszont a következő évtizedre esik, amikor nemcsak modellként, de televíziós- és filmszínésznőként is krediteket szerzett magának....
Utazás
Kevesebb csapadékkal, de kifejezetten zord, barátságtalan hideggel folytatódik a hét.
Sztárok
Hugh Jackman az egész világon óriási elismerésnek örvend, tehetségét már számos nagysikerű mozifilmben bebizonyította, vonzó külsejének köszönhetően pedig a nők körében is rendkívül népszerű. Jogosan...