Bed&Love

A csábítás egy játék, amit mindenki játszik – Ezek a szabályok

Szakértőnk, Orbán Nóra elárulja, hogyan működik pontosan a csábítás játéka a férfi és a nő között. Olvass és tanulj!

A csábítás játéka - Indulhat a vadászat?

Azt gondolom, hogy a legvonzóbb egy boldogságtól ragyogó nő, aki örül annak, hogy nő.

Nőnek lenni jó! Minden kis vicces és értelmetlennek tűnő játékával együtt, aminek az értelmetlensége az értelme éppen. Öröm, hogy a rét gyönyörű virágai lehetünk, magunk és a körülöttünk lévők örömére. Játszhatunk, mint a kislányok az óvodában, akiknek mindennél fontosabb a pörgős szoknya és a kopogós cipő. Az önfeledt játék pillanataiban vagyunk a legjobb nők, csak nehogy elfelejtsük felnőtt korunkra a nőiesség művészetének gyönyörű egyszerűségét! Nőnek lenni érték, mert ki szeretne, gondoskodna, táplálna, ölelne, bátorítana helyettünk? Ki őrizné az otthon melegét a szívében és szépítené az otthont, nevelné a gyermeket? Ezeket a kincseket visszük magunkkal, bármerre is megyünk és ennek a büszkesége nagyon szexissé tesz minket akkor is, ha még nem vagyunk anyák vagy feleségek. Minden létfontosságú szerepünk is a „jónőségünk” része. A nő és a benne rejlő lehetőségek csodálatosak.

Mi a csábítás?

Hogy mi a csábítás? Szerepeink örömteli megélése és szép játéka. Ilyenkor magától megy minden. Csak egymásra nézünk, csak összekapcsolódunk. Egyszer csak beszélgetünk, és nem érezzük az idő múlását. Egyszer csak egymás karjában találjuk magunkat. Az is igaz, hogy a csábítás csak akkor lehet sikeres, ha vad és vadász együtt tudnak játszani, erről ír a Mire gondol Facebook-oldalon Gabriella: "Senkiből sem lehet kicsikarni vágyakat, érzelmeket. Ha nem keltetted fel az érdeklődését csak úgy, akkor engedd el a storyt. Lehet, ha nem akarod olyan görcsösen, magától is mozdul feléd...de ha nem, akkor nem..."

Előfordulhat az is, hogy a férfi nem értelmezi jól a jeleket vagy el sem hiszi, hogy ezek neki szólnak, ilyenkor a Mire gondol oldalról Ibolya hozzászólásában van a megoldás: "Beszélj meg vele mindent őszintén..mindig..és törődj vele úgy ahogyan azt te is szeretnéd..."

Lapozz, a cikk a következő oldalon folytatódik!

Fotók: nosologekz.com, huffingtonpost.com

Oldalak

Bed&Love
Bed&Love
Egy rosszul sikerült ismerkedős sztori vezetett a nő felismeréshez, amit egy őszinte videóban tárt a nagyvilág elé.
Egészség
Manapság már rengeteg tájékoztató jellegű írással találkozhatunk a különböző evészavarokat illetően, ezek viszont nagyrészt az anorexiára, illetve a bulimiára koncentrálódnak. De tudtad, hogy akad...
Fashion&Beauty
Tavasszal sokan döntenek a megújulás mellett. Nem volt ez másképp Erős Antónia esetében sem, aki nemrég felkereste a fodrászát, új hajszínét pedig a követőinek is megmutatta.