A távkapcsolat 5 előnye

Bár ha tehetjük, inkább igyekszünk nem belebonyolódni egy távkapcsolatba, azért annak is vannak pozitívumai, ha több száz kilométer választ el minket a szerelmünktől.

1. Soha nem unalmas a szex

Azoknál a pároknál, akik együtt élnek, nagyobb az esély arra, hogy a szex idő, esetleg kedv hiányában előbb-utóbb a sokadig helyre kerül a fontossági listán. Ha azonban csak néhány hetente, havonta tudjátok összehozni a randit, mindig élvezettel vetitek majd bele magatokat az ágyba. Talán mondanunk sem kell, hogy egy hosszú önmegtartóztatás után mennyi újdonsággal szolgálhat az összebújás…

2. Jobban értékelitek az együtt töltött időt

Ha már az unalomnál tartunk: nem csak a szex lesz mindig élvezetes, hanem az összes olyan pillanat, amit együtt töltötök. Jobban örültök néhány ellopott órának, mint bárki más, és még az apró történések súlya is felértékelődik a szemetekben. Nem beszélve azokról a találkozásokról, amiket előre nem fixáltok le, csak meglepitek a másikat!

3. Önállóságra tanít

Ha távkapcsolatban élsz, tisztában vagy vele: elsősorban magadra számíthatsz, így nem esel abba a hiába, hogy mindent a párodtól vársz és egyedül képtelen vagy döntést hozni. Téged nem kell félteni akkor, amikor egy váratlan probléma utadat állja, vagy egy új helyzet megkívánja, hogy azonnal reagálj. Automatikusan körültekintőbben viselkedsz, és jobban átgondolod, mi legyen a következő lépés.

Fotó: click.ro

Oldalak

  • 1
  • 2