A legszexibb James Bondok - Képekkel!

Az egész filmes társadalom Skyfall lázban ég. Szinte nem telik el úgy nap, hogy valami újdonságot ne hallanánk a filmről vagy a sztárokról. Eddig meghallgattuk Adele betétdalát, Daniel Craig pimasz nője is bemutatkozott már, választottunk szexi Bond-lányokat, és elkelt a 007-es gatyája is.

Talán kevesen tudják, 1962-től kezdve eddig összesen hat színész alakította a titkos ügynököt a hivatalos sorozatban, - hat csodálatos brit férfiú. (A 007-es „britsége” amolyan íratlan szabályként indult, mely az évek múltával hagyománnyá vált.) Az igazi premier előtt időzzünk hát el egy kicsit a szexi James Bond férfiakon, hogy - ha a megszámlálhatatlan részek történéseivel nem is - legalább a lényeggel tisztában legyünk…

1. Sean Connery
Az egész sorozat vele kezdődött, összesen 6 alkalommal bújt a 007-es bőrébe, bár az ügynökösdiből már kiöregedett egy kicsit, ma is az egyik legsármosabb férfiként tartják számon.

2. George Lazenby
Először és utoljára játszotta James Bond szerepét, többen igen ellenszenvesnek tartották az alakítást, mondván nem volt elég karizmatikus. Így az "Őfelsége titkosszolgálatában" című rész nagyot bukott, de Lazenby mellett szól, hogy ő nem is képzett színész, hanem fotómodell volt.

3. Roger Moore
Minden idők legismertebb 007-ese, összesen hét részben alakította a titkosügynököt. A James Bond-filmek után már nem igazán szerepelt emlékezetes filmben vagy alakított maradandót, bár 1991-től az UNICEF különleges nagykövete lett, nyolc évvel később pedig az angol királynő lovaggá ütötte.

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.
Lifestyle
A Kos megdöbbentő felismerést tesz. Napi horoszkóp!