A legnépszerűbb csajozós dumák

Az évek előrehaladtával a férfiak kezdenek egyre jobb ismerkedős szövegeket gyártani, ami néha nem, néha viszont célba talál. A bókolás még mindig az egyik legjobb módja egy nő meghódításának, ugyanis magabiztosabbá tehetjük őt.Az évek előrehaladtával a férfiak kezdenek egyre jobb ismerkedős szövegeket gyártani, ami néha nem, néha viszont célba talál. A bókolás még mindig az egyik legjobb módja egy nő meghódításának, ugyanis magabiztosabbá tehetjük őt.

Hogyan hódítsak?
Aki nem tudja, hogyan is hódíthat meg egy nőt, annak segítségére vannak a különböző interneten megtalálható „csajozós” szövegek, videók, tanácsok, sőt ami a legmegdöbbentőbb, ténylegesen működő és elvileg sikeres barátnőszerző oldalak is igen elterjedtté váltak.

De miért jöttek létre ezek az oldalak? Ennyire nem tudják már a férfiak mivel vehetik le a nőket a lábukról?
Az évszázadok során az ismerkedési szokások igen nagy változáson mentek át. Manapság nagyon nehéz ismerkedni, legfőképpen megtalálni a hozzánk passzoló személyt, ezért idő és kreativitás hiányában létrejöttek a csajozós fórumok, online társkereső oldalak, közösségi oldalak és az ezeket kifigurázó filmek is egyre nagyobb sikernek örvendenek.

Íme pár film, melyek a randizásról szólnak: Csajozós film, Randiguru, Az ötven első randi.

 

A randi szövegek
A férfiak egyre kétségbeesetten próbálkoznak egy nő meghódításával, ezért is jöhettek létre a csajozós szövegek. Valójában nem a szövegen múlik a siker, hanem a személyiség a legfontosabb. Lehet, hogy valaki szájából egy adott csajozós szöveg igen negatív fordulatot vesz, ám az is előfordulhat, hogy valakinek a személyisége érdekessé teszi azt a nő számára.

Íme pár randi szöveg, ami valljuk be, nem a megalkotásának célját szolgálja, sokkal inkább nevetségessé teszi közlőjét:

"Cukor ment a szemembe? Vagy tényleg ilyen édesen nézel ki?"

"Ne haragudj, elhagytam a telefonszámom, elkérhetném a Tiedet?"

"Remélem, értesz a mesterséges lélegeztetéshez, mert eláll tőled a lélegzetem."

"Hé, nem te voltál Miss Universe Hungary a múlt évben?"

"Nem fáj a lábad? Mert egész nap te jártál a fejemben."

"Ne szólj semmit, fel vagy szedve!"

"Nem fájt? Mármint amikor lepottyantál a mennyből!"

"Sokat gondolkoztam, és úgy döntöttem, hogy jobb lenne, ha nem lenne köztünk semmi...se ruha, se levegő.."

"Szia Cica, van gazdád?"

Természetesen az ismerkedésben fontos, hogy két ember tudjon beszélgetni és ne legyen kínos csend. Ilyenkor jól jöhet egy két általános poén, ami nem eltúlzott vagy sértő. A feszültség oldására akár egy könnyű koktél is remek megoldásként szolgálhat, ha valaki nem éppen a szavak embere. Ha a szimpátia kölcsönös és felkeltette a két fél egymás figyelmét, akkor akár esély nyílhat egy következő randevúra.
Tehát a legjobb, ha nem betanult szöveggel készülünk, jobb a spontaneitás. A randevúk célja a másik megismerése, és ami a legfontosabb, hogy jól érezzük magunkat.

 

Oldalak