A leggyakoribb női szexbakik, melyeket soha ne kövessünk el

Úgy tartják, a jó szex közben nem is tudjuk, hogy mit teszünk. Karmolunk, harapunk, és észre sem vesszük. És ez így is a legjobb. Vannak azonban olyan dolgok, melyekre mégis jobb, ha odafigyelünk, mert a pasik legszívesebben kifutnának tőlük a világból. Most bemutatjuk, mik azok a leggyakoribb női szexbakik, melyeket nem szabad elkövetnünk.

Rájátszás

A pornófilmekben mindig azt láthatjuk, hogy a csajok sikítoznak még akkor is, ha a pasi hozzájuk sem ér. Ez ott lehet, hogy izgató a férfiak számára, de a valóságban nem igazán. Főleg akkor nem, amikor tudják, hogy nem is olyan jó az, ha csak megsimogatják a nyakunkat, de mi mégis hangosan nyögdécselünk. Kerüljük az erős rájátszásokat, mert ezzel csak elijesztjük a férfiakat. Kis mértékben túljátszani azonban ér, mert ezzel magunknak és a pasinak is nagyobb örömöt szerzünk.

Fogak

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Az orális kényeztetés nagy élvezet tud lenni mind a férfiaknak, mind a nőknek. Nem könnyű azonban megtalálni azt a módszert, amely a legjobb kedvesünknek. Ezért a legjobb, ha próbálkozunk, tesztelünk, és kérdezünk. Minden pasinak más a jó. Van, aki gyorsabban, van aki lassabban szereti, de egy dologban mindegyikük egyetért: a fogak használatát nagyon nem szeretik. Figyeljünk oda, hogy fogaink lehetőleg ne érjenek kedvesünk nemi szervéhez, ha pedig mégis, akkor csak nagyon óvatosan, ugyanis nagyon fájdalmas tud ám lenni nekik a „fogazás”.

Szőrtelenítés

Nincs is izgatóbb annál, amikor érzékien vetkőztet minket a pasi. Szép lassan leveszi a felsőnket, majd pedig a szoknyánkat, illetve nadrágunkat. Ők is élvezik ezt a folyamatot, azonban az elég kiábrándító tud lenni számukra, ha – miközben húzzák le rólunk a ruhát – borostás lábba ütköznek. Manapság nagyon fontos már számukra, hogy egy nő csupasz legyen – már ami a lábát és a hónalját illeti. Arról, hogy a bugyi alatt milyen fazont viselünk, már különböző a véleményük. Tehát, csajok, szőrtelenítsünk!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!