A 7 legmegdöbbentőbb szexuális fétis

Ha eddig azt gondoltad, hogy nem mindennapi dolgok hoznak izgalomba, és esetleg egy kicsit szégyelled is magad, akkor ez a cikk neked szól. Csak, hogy lásd, hogy az autóban eltöltött pásztoróránál vannak sokkal megdöbbentőbb dolgok, melyek egyeseket felizgatnak.

Nasofilia
Más néven orrfétis. Hihetetlen, de vannak olyan emberek, akiket egy csinos kis nózi hoz szexuális izgalomba. Lehet pici, nagy, pisze vagy hegyes, ízlések és pofonok. A lényeg, hogy orr legyen.

Necrofilia
Necrofilnek nevezzük azokat az embereket, akik egy holttest iránt éreznek szexuális vonzalmat. Ez szélsőséges esetekben odáig is fajulhat, hogy képesek a már eltemetett holttestet kiásni, és szexuális célra használni.

Partenofilia
Az ebben a fétisben szenvedőknek az okoz örömet, ha olyan egyénnel léphetnek intim kapcsolatba, aki még érintetlen. Akkor válnak kielégültté, ha valakinek elvehetik a szüzességét.

Latronudia
Sok embert zavar, ha az orvosnál le kell vetkőznie. Megtesszük, de senki nem leli benne örömét. Vagy mégis? Hihetetlen, de vannak olyan emberek, akiket pontosan az izgat fel, ha meztelenül látja őket az orvosuk.

Ginonudománia
Nem tartozik a leggazdaságosabb fétisek közé, ugyanis azt jelenti, hogy valaki attól izgul fel, ha letépheti valakiről a ruhát, vagy épp szenvedő alanya a textilszaggatásnak. Ne aggódj! Azért, mert egyszer-egyszer bevadultok, még nem jelenti azt, hogy ginonudománok vagytok, de ha már nincs egy épp darab a szekrényedben, akkor elkezdhetsz gyanakodni.

Hematofilia
Még egyesek iszonyodnak a vér látványától, addig másokat kifejezetten izgat. Ők a hematofilok. Ennek a fétisnek van egy jóval komolyabb és egészségtelenebb formája, a flebotomia. Ennél a mániánál már nem elég a látvány, az íz is kell.

Cleptofilia
Biztos tudod, hogy azok a cleptománok, akik mániákusan szeretnek lopni. Ennek a betegségnek van egy szexuális formája is, ami nem más, mint a cleptofilia. Azt jelenti, hogy valaki a lopástól izgul fel, esetleg a bűntett elkövetése után, lelkiismeret-furdalás helyett nemi izgalomba jön.

Oldalak