8 tipp, hogy randikirálynő lehess

Néha egyszerűbb tökéletesnek lenni, mint gondolnánk, hisz a titok nyitja sok esetben az, hogy természetesen és lazán viselkedjünk és önmagunkat adjuk.

Ne felejts el nevetni!

A férfiaknak kifejezetten fontos, hogy egy nőnek legyen humorérzéke, persze ez nem jelenti azt, hogy minden poénon visítanod kell, de a fontos, hogy értsd és értékeld a pasi vicceit. A humorérzék azért is fontos, mert ha valami nem úgy alakul, ahogy tervezted, ne ess kétségbe vagy ne tegyél úgy, mintha a világ vége jött volna el, mindössze próbáld meg a helyzet komikumát megfogni és tudj akár magadon is nevetni!

Mit vegyek fel?

A legrosszabb, amit csak elkövethetsz, ha túlbonyolítod a dolgokat és ennek folytán nem magadat adod. A ruha kiválasztásakor ne próbáld meg csábító démon lenni vagy visszafogott szűz, hanem inkább add magadat és a személyiségedhez legjobban illő darabot válaszd, hisz így nem fogsz egész este feszengeni.

Nem minden természetes

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Értékeld a kedves gesztusokat! Ne vegyél mindent természetesnek és becsüld meg az udvarias és előzékeny pasikat. Néha a súly nélkül kimondott köszönöm igazán taszító lehet, így ha tényleg hálás vagy valamiért egy ölelés vagy egy puszi sokkal kifejezőbb lehet.

Mindenki rossz

A randi nem panasznap, sőt a pasi sem a pszichológusod, így az egészséges mennyiségű panaszkodást és nyávogást ne lépd túl. Hidd el a világ nem olyan rossz, mint amilyennek néha látod és nem te vagy az egyetlen szenvedő alany, így a bajaidat ne próbáld meg másra is rázúdítani. A randi ne csak rólad és a bajaidról szóljon.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!