8 tanács, hogy megtaláld az igazit

Sok helyre jársz, tág az ismeretségi köröd és nagyon vágysz már egy komoly kapcsolatra, mégsem jössz össze senkivel. Mi az oka? Vajon tényleg mindig mással van a baj? Íme, pár tipp, ami segíthet, hogy megtaláld álmaid lovagját!

1. Nézz magadba!
Jobb, ha tőlünk tudod, nem mindig a férfiakban van a hiba. Mielőtt mást okolnál azért, mert nem találod az igazit, lehet, hogy jobban magadba kéne nézned.

2. Ne okoskodj!

Szép dolog, ha az ember lánya talpraesett és mindenről van véleménye, de azért nem kell mindenkinek folyamatosan megmondani, hogy mit tegyen és mit ne. Néha másnak is lehet igaza.

3. Tökéletlenül szexibb!

Ne törődj mindig azzal, hogy kifogástalan legyen a megjelenésed. A tökéletességben semmi izgalmas nincs, viszont a kósza hajszálakban annál inkább.

4. Engedd, hogy ő legyen az erősebb!

Egy férfinak mindig imponál, ha segíthet rajtad. Tudjuk, kemény, független nő vagy, de ha minden problémát meg tudsz oldani egyedül, akkor jogosan merül fel benne a kérdés, hogy minek kell ő ide?

5. Miss Jégkirálynő
A könnyen kapható és a nem kapható között van egy aranyközépút, amit meg kell találni. Valóban fontos, hogy megküzdjön érted egy férfi, de az kicsit erős, hogy csak 3 hét után kaphatja meg a telefonszámod.

6. Az a bizonyos mérce
Mindenkinek más-más igényei vannak. Lehet, hogy akivel te soha nem állnál szóba, az más nőnek maga a megtestesült szőke herceg. Azt nem mondjuk, hogy add lejjebb az igényeidet, egyszerűen csak gondold át, hogy tényleg alapkövetelmény-e a 7 számjegyű fizetés.

7. Maradj nyugton!

Ha megvan az ideális pasi és még a szimpátia is kölcsönös, akkor most próbálj meg egy kicsit nyugton maradni. Tudjuk, hogy már nagyon vágysz rá, de ha most ráakaszkodsz, akkor biztos, hogy a világból is kiüldözöd.

8. Érezd jól magad!
Csak akkor tudsz igazán vonzó lenni, ha jól érzed magad a bőrödben. Ezt a környezetedre is kisugárzod, így ha folyamatosan elégedetlen vagy a testeddel vagy a lelkeddel, akkor pasi nincs, akit meg tudnál fogni.
 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!